+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Garderen.
Laad meer vacatures

Zomerbaan: parttime schoonmaakmedewerker | Salaris tot 13,42 per uur! Garderen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 10,37 - € 13,42 p/u

Vacatureomschrijving

De taken omvatten stofzuigen, dweilen, meubels afstoffen, en badkamers en toiletten schoonmaken. Aanvankelijk word je gekoppeld aan een ervaren werknemer. Hij of zij zal je trainen en ervoor zorgen dat je helemaal klaar bent! Het vakantiepark is gelegen in de regio van Nunspeet, je kunt het bereiken met het openbaar vervoer. Het is een wandeling van 10 minuten vanaf de bushalte. De werktijden zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur, met kans op wat overwerk. Overwerk wordt uiteraard betaald!



Gevraagd

De opdrachtgever zoekt medewerkers die op maandagen en/of vrijdag beschikbaar zijn om ze te helpen. Als je af en toe kunt werken, of alleen op een van beide dagen (alleen maandag of alleen vrijdag), dan ben jij de persoon die we zoeken! Het is mogelijk om je samen met een vriend(in) aan te melden voor de diensten.



Aanbod

Wij bieden een competitief salaris tussen €10,37 en €13,42 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast worden reiskosten in de meeste gevallen vergoed. Je komt te werken in een gezellig team waar een goede sfeer heerst en waar je de mogelijkheid krijgt om met vrienden te werken.


Meer informatie

Voor meer informatie over de beschikbare diensten kun je je aansluiten bij onze groepschat via deze link: . We houden je hier op de hoogte van alle updates en beschikbare shifts.

Heb je interesse of ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Neem dan contact met ons op! Dit kan via WhatsApp (06-220 444 98), telefonisch (088-522 0038), of via e-mail (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.). We horen graag van je en wellicht verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in het schoonhouden van vakantieparken. Met meer dan 50 jaar ervaring zorgen wij voor een onvergetelijke vakantiebeleving door onze bungalows brandschoon te maken. We staan bekend om onze betrokken en vriendelijke werksfeer waarin iedereen wordt gewaardeerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in