+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Maintenance Coördinator Geertruidenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.500 - € 5.100 p/m

Vacature in het kort

In deze rol speel je een belangrijke rol in het onderhoud van een energiecentrale. Je leidt een team en zorgt dat alles goed werkt. Je dag begint met het voorbereiden en helpen van technisch werk. Je geeft leiding, lost problemen op en zorgt dat iedereen goed samenwerkt. Ook plan je wat er in de toekomst moet gebeuren. Het is een kans om je technische kennis te gebruiken en te groeien in je werk. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een sleutelrol vervullen in het onderhoud van een energiecentrale? Als Maintenance Coördinator krijg je de kans om een team te leiden en te zorgen voor de optimale werking van installaties. Ben jij klaar voor deze uitdagende en verantwoordelijke functie? Of toe aan een vervolgstap als doorgewinterde onderhoudsmonteur? Dan is dit de kans!


Wat ga je doen?

Als Maintenance Coördinator begint je werkdag met het voorbereiden, uitvoeren en/of begeleiden van diverse technische werkzaamheden binnen het toegewezen installatiedeel. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen bij onderhoud, modificaties, revisies en het adequaat verhelpen van eventuele storingen.

Een essentieel aspect van de rol is het operationeel en functioneel leidinggeven aan alle onderhoudsactiviteiten binnen het betreffende installatiedeel. Hierbij fungeer je als eerste aanspreekpunt voor alle onderhoud gerelateerde zaken, waarbij je jouw technische expertise en leiderschapsvaardigheden inzet om een soepele uitvoering van de werkzaamheden te waarborgen.

Daarnaast stuur je interne en externe uitvoerders aan en houd je toezicht op hun werkzaamheden, met name tijdens reguliere onderhoudswerkzaamheden. Je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen goed samenwerken en dat de werkzaamheden volgens planning en kwaliteitsnormen worden uitgevoerd.

Een belangrijk aspect van de dagelijkse taken is het coördineren van de lange termijnplanning van alle onderhoudswerkzaamheden binnen het aandachtsgebied. Dit omvat het opstellen van gedetailleerde plannen en schema’s, het toewijzen van middelen en het anticiperen op toekomstige behoeften om een optimale werking van de installaties te garanderen.


Jouw werkzaamheden
  • Voorbereiden, uitvoeren en/of begeleiden van technische werkzaamheden;
  • Ondersteunen bij werkzaamheden als onderhoud, modificaties, revisies en het verhelpen van storingen;
  • Operationeel en functioneel leidinggeven aan alle onderhoudsactiviteiten binnen het toegewezen installatiedeel;
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor onderhoudsactiviteiten in het betreffende installatiedeel;
  • Aansturen en toezicht houden op interne en externe uitvoerders bij reguliere onderhoudswerkzaamheden;
  • Coördineren van de lange termijnplanning van alle onderhoudswerkzaamheden binnen het aandachtsgebied.


Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding in een technische richting;
  • Drie jaar relevante werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
  • Vermogen om effectief te werken in multidisciplinaire teams;
  • Uitstekende plannings- en organisatievaardigheden en besluitvaardigheid;
  • Doorzettingsvermogen en zelfstandig kunnen werken is voor jou geen probleem;
  • Ervaring in het coachen en aansturen van medewerkers/groepen medewerkers;
  • Persoonlijke opleidingsbereidheid en streven naar voortdurende ontwikkeling.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Een team van talloze collega's, verdeeld over twee afdelingen, zet zich in voor het betrouwbaar draaiend houden van een centrale. Operations bedient en bewaakt de installatie in 5-ploegendiensten, terwijl maintenance verantwoordelijk is voor onderhoud en engineering. Samen streven ze naar het beste werk en ondersteunen elkaar waar nodig. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, met plannen voor hergebruik van afval, een zonnepark en verkenning van batterijopslag en waterstoftechnologieën. Professionele groei en een gedeelde focus op een groenere toekomst kenmerken deze organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in