+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geertruidenberg.

Fullstack Developer Consultancy Bureau Geertruidenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.500 - € 7.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van consultancy als ervaren FullStack Developer, waar je de vrijheid hebt om je carrière vorm te geven binnen een freelance model. Werk aan diverse projecten zoals mobile apps, websites en IoT systemen, met een technische stack die bestaat uit Node, Angular, React (Native), Javascript REST en HTML. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een ervaren FullStack Developer die aan de slag wilt gaan bij dit consultancy bureau in Noord-Brabant. Binnen dit consultancy bureau ga je aan projecten werken voor diverse klanten. Je werkt ongeveer 6 tot 12 maanden aan een project. Voorbeelden van projecten waar je als FullStack Developer aan gaat werken zijn het ontwikkelen van mobile apps, websites en het ontwikkelen van IoT systemen.  

Als FullStack Developer begrijp je echt wat de kracht van scrypten is, en hoe deze het beste tot hun recht komen. Je denkt vandaag aan hoe het werk van gisteren beter kan. Je houdt van veranderingen en uitdagingen in je werk en je bent constant op zoek naar een stap verder voor de beste oplossing. De technische stack waar je mee aan de slag gaat bestaat uit Node, Angular, React (Native), Javascript REST en HTML. Ook is kennis van Java echt een must.

Als FullStack Developer kom je in vast dienstverband te werken maar naar een freelance model. Je bent baas over je eigen carriére. Je beslist hier zelf over je salaris, je uren en je opdrachten. Je krijgt tijdens het werken aan je projecten veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg je ook ruimte om jezelf te ontwikkelen, door middel van coaching, een opleiding of een cursus. Ze willen dat je echt blijft zoeken naar uitdaging voor jezelf.  

Je komt in een team van 14 developers terecht, die allemaal een passie hebben voor het vak. Ondanks dat je zelf voor een project werkt, heb je veel aan je team. Één keer per jaar komt het team samen in ‘een hutje op de hei’, en wordt de koers voor het komende jaar besproken. Ze bespreken wat slimmer kan maar maken ook plezier, vieren ze successen en delen ze leerpunten, kennis en ervaring. Naast het jaarlijkse uitje, gaan zij ook soms uiteten met elkaar of ondernemen zij een andere leuke activiteit.  



Gevraagd

  • Minimaal 5 jaar ervaring in de technische automatisering; 
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding; 
  • Goede kennis en ervaring met Node, Java, Angular, React (Native), Javascript REST en HTML; 
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Mobile, Voice en Cloud. 


Aanbod

Je arbeidsvoorwaarden kies je geheel zelf. Hierbij kan je onder andere denken aan:

  • Salaris tot 7.000,- op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Lease auto;
  • Vrije dagen;
  • Opleidingsbudget.


Bedrijfsomschrijving

Consultancy kan anders, slimmer, flexibeler en passend bij deze tijd. Met deze insteek is dit consultancy bureau opgericht door en voor software consultants. De focus van deze partij is optimaal presteren. Consultancy gericht op échte ontwikkeling en op vooruitgang.  Sinds 2017 ontwikkelen zij softwareprojecten door professionele software engineers. Softwareprojecten voor klanten als Alliander, ING, Rabobank en Philips. Hun dienstverlening bestaat uit App Development, Embedded Development en Web Development.  Naast de ervaring in software ontwikkeling, hebben ze persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Als je bij dit bedrijf werkt, heb je geen standaard arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden, ruimte om jezelf te ontwikikelen en zit je nergens aan vast. Hierdoor blijft werken leuk en is de energie is de projecten hoog. Dit zorg bij onze klant voor hoge kwaliteit en meer creativiteit.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in