+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geffen.

Horecamedewerk(st)er Burgerbar (32 uur per week) Geffen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Burgerbar Ome Toon - Geffen

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als allround horecamedewerk(st)er bij onze hippe Burgerbar aan de A59, ben je het visitekaartje van ons bedrijf en werk je met topproducten uit de regio. Je taken omvatten werk in de keuken en bij de foodcorner/balie. We zorgen voor een uitstekende inwerkperiode, zodat je snel je weg vindt in ons team. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als allround horecamedewerk(st)er ben je, samen met je collega’s, hét visitekaartje van deze hippe Burgerbar aan de A59. Je werkt met topproducten uit de regio. Naast werkzaamheden in de keuken help je aan de foodcorner/balie en je wordt natuurlijk prima ingewerkt.



Gevraagd

Je motivatie vinden we veel belangrijker dan je werkervaring maar natuurlijk is het mooi meegenomen als je al wat ervaring hebt in de horeca. Ben je klantvriendelijk, servicegericht en stressbestendig dan is deze afwisselende en verantwoordelijke baan bij Burgerbar Ome Toon echt iets voor jou! Ben je 32 uur per week beschikbaar (incl. 1 dag in het weekend)? Dan is dit een hele mooie uitdaging!



Aanbod

Burgerbar Ome Toon heeft je natuurlijk ook veel te bieden; een uitstekend salaris, mooie werktijden, veel flexibiliteit en een gezellig team. De definitieve werktijden zijn bespreekbaar en plannen we in overleg.

Ben je enthousiast of zijn er nog vragen? We zien je reactie graag tegemoet!



Bedrijfsomschrijving


BRIER59 (aan de A59 tussen Oss en ’s-Hertogenbosch) huisvest diverse sterke horecamerken onder 1 dak, waaronder Burgerbar Ome Toon. Bij Ome Toon eet je een perfect bereide hamburger gemaakt van ambachtelijk vlees in combinatie met de beste producten uit de regio. Ome Toon weet je precies te vertellen waar het vandaan komt en garandeert échte kwaliteit.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in