+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.

Administratief Medewerker Logistiek, Geldermalsen Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.622 - € 3.191 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

  1. Ben jij een klantgerichte administratief medewerker logistiek die de uitdaging ziet in het waarborgen van schadevrije, tijdige leveringen?
  2. Heb jij een passie voor relatiebeheer en ben je bedreven in het oplossen van operationele vraagstukken?
  3. Voel jij je op jouw best in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar teamwork centraal staat?

Kun je deze drie vragen met een “ja” beantwoorden, dan raad ik je aan om verder te lezen.

Jouw nieuwe werkgever in Geldermalsen bevoorraadt in de nacht garages van toonaangevende vracht- en personenautomerken, grossiers en technische ondernemingen. 

Als je dienst in de ochtend valt dan start je op met relatiebeheer van klanten. Je beantwoordt allerlei vragen, zowel telefonisch als per e-mail. Verder ga je aan de slag met geconstateerde afwijkingen. Deze registreer, analyseer en los je op. Hiervan maak je een correcte rapportage.

Tussen je werkzaamheden door melden zich de nachtchauffeurs die weer terugkomen. Voor hen zit het werk erop, maar mogelijk hebben jullie nog iets met elkaar af te stemmen.

Later op de ochtend, kijk je vooruit naar de komende nacht. Je zorgt ervoor dat de informatie die nodig is volledig en tijdig beschikbaar is, zodat collega’s weten wat er voor de komende nacht wordt verwacht.

Heb je avond- of nachtdienst dan begin je om 22.00 uur. Waar je in de ochtenddienst jouw werkzaamheden vooral op kantoor uitvoert, loop je in de avonddienst ook geruime tijd in de loods. Voor 23.00 uur heb je nog allerlei administratieve taken te doen. Tussen 23:00 en 23:30 uur melden de chauffeurs zich. Zij gaan dan de loods in om hun voertuig te laden. Ook jij bent tussen 23:30 en 01:30 uur veel in de loods te vinden. Je controleert of alles goed geladen wordt en beantwoordt vragen. Als alle chauffeurs de weg op zijn, ben je weer op kantoor te vinden. Als er onderweg bijzonderheden zijn, kunnen de chauffeurs namelijk bellen. Jij bent hun aanspreekpunt in de nacht.

Je werkt op een afdeling waar veel informatie voorbij komt en je krijgt alle soorten en smaken collega’s aan de balie. Daar krijg jij energie van. En gek maken ze jou niet, want je bent rustig en houdt overzicht over de werkzaamheden die je moet doen. Alles tegelijk gaat niet; je weet jouw werkzaamheden in de juiste volgorde af te handelen en de meest dringende zaken eerst te doen.

Het gaat om een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag. Werktijden zijn in een ploegenrooster waarbij je werkt van 06:00 tot 15:00 uur, 07:00 tot 16:00 uur en 22:00 tot 06:00 uur.

Waar ga je werken?

Dit transportbedrijf bestaat al meer dan 110 jaar. Een echt familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Ze zijn een gezond en modern transportbedrijf, een oud bedrijf in een moderne jas. Sinds 2011 mogen ze zichzelf Hofleverancier noemen omdat ze zich onderscheiden door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Er heerst een informele werksfeer en iedereen heeft een nuchtere, no-nonsense mentaliteit. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat hoog in het vaandel. Zij investeren in duurzame huisvesting, gaan bewust om met afval en hebben een zuinig wagenpark.

Wat vragen wij?

Als Logistiek Binnendienst Medewerker ben je communicatief vaardig, daadkrachtig en stressbestendig. Daarnaast:

  • Beschik je over minimaal mbo4 bij voorkeur in de richting van logistiek / transport / dienstverlening;
  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
  • Heb je ruime ervaring met MS Office.

Wat bieden wij?

Wij bieden een baan bij een betrouwbare logistieke dienstverlener. Je start op basis van uitzenden, maar bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans op een (vaste) aanstelling. Dit heb je dus zelf in de hand. Daarnaast bieden wij:

  • Salaris volgens functieschaal D van de CAO Beroepsgoederenvervoer (TLN), dat wil zeggen een bruto maandsalaris tussen de € 2.622,76 en € 3.191,00 op basis van 40 uur;
  • 11,25% ploegentoeslag;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • 3,5 dag atv per jaar.

Interesse?

Ben jij degene die samen met jouw collega’s uitvoering wil geven aan werkzaamheden voor de nachtdistributie, zodat het proces vlekkeloos verloopt? Reageer dan uiterlijk vrijdag 24 mei via de sollicitatiebutton. Nog vragen? Bel of App met Marjolijn op het nummer 06-30035923.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in