+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Productiemedewerkers Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Word jij onze nieuwe Productiemedewerker in Geldermalsen? Bij onze opdrachtgever zoeken we een enthousiaste aanpakker voor 40 uur per week, die houdt van vroeg opstaan. In de dagdiensten van 07:30 tot 16:00 maak je deel uit van ons gedreven team. Dus, spreek jij goed Nederlands en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Een werkdag als Productiemedewerker bij onze opdrachtgever is nooit hetzelfde. Je werkt samen met je collega's aan mooie producten, zorgt voor kwaliteitscontrole en draagt bij aan een veilige en schone werkomgeving. Je bevindt zich in de dynamische wereld van de productie, waarbij jouw inzet en nauwkeurigheid essentieel zijn. Kun jij deze uitdaging aan en wil je deel uitmaken van ons team? Pak je kans en sluit je aan bij onze opdrachtgever. Reageer snel, want deze baan is gemaakt voor jou!

Wij bieden:

Word jij onze nieuwe productiemedewerker bij onze opdrachtgever in Geldermalsen voor 40 uur per week? Je werkt in dagdiensten van 07:30 tot 16:00 uur en je kunt rekenen op een salaris van €13,27 bruto per uur. We hebben aandacht voor een prettige werk-privé balans en een positieve werksfeer. Duidelijke communicatie vinden we belangrijk, daarom is een goede beheersing van de Nederlandse taal wel een vereiste. Het unieke van werken bij ons? Wij bieden een gratis lunch aan om je werkdag nóg aangenamer te maken.

Wij vragen:

Bij onze opdrachtgever Geldermalsen zoeken we productiemedewerkers die voor 40 uur per week beschikbaar zijn. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar hard werken hoog in het vaandel staat, maar waar ook vooral veel gelachen wordt. Zoek jij een nieuwe uitdaging en ben jij iemand die... • zelfstandig kan werken en initiatief neemt • goed kan samenwerken in een team • oog voor detail heeft • flexibel inzetbaar is • graag leert en zichzelf wil ontwikkelen ... dan ben jij degene die wij zoeken! Dus, denk jij dat je past in deze rol? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie.

Waar ga je werken:

Ben jij klaar voor een dynamische baan bij onze opdrachtgever in Geldermalsen? Hier werken wij vol passie aan onze missie: hoogwaardige productoplossingen creëren voor kabelverbindingen. Als Productiemedewerker zul je hierin een cruciale rol spelen en draag je bij aan een sterk product. Ons team is betrokken, energiek en ambitieus. De werksfeer? Uitstekend, met een gezonde balans tussen hard werken en plezier. Sta je te springen om ons team te versterken? Kom aan boord, en ervaar zelf waarom onze opdrachtgever dè plek is voor jouw volgende carrièrestap.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in