+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.

Werkvoorbereider Civiel. Vaste baan! – Geldermalsen Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij als werkvoorbereider betrokken zijn bij de realisatie van infrastructurele werken? Reageer dan op deze mooie vacature.


Als werkvoorbereider pak je allround werkzaamheden op het gebied van infrastructurele werken op. Binnen het projectbureau ben je actief tijdens de realisatiefase van de projecten en lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het project. Je stelt de planningen op en controleert de tekeningen. Je neemt actief deel aan de projectvergaderingen en stelt de werk- en keuringsplannen op. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van benodigde materialen en signaleert het meer- of minder werk.



Gevraagd

Je hebt een afgeronde MBO of HBO diploma richting civiele techniek en enkele jaren ervaring als werkvoorbereider. Ervaring met UAV-GC is een pré. Je hebt een goed ontwikkelt analytisch vermogen en bezit over een gezonde dosis overtuigingskracht. Je bent flexibel en praktisch ingesteld. Je bent kritisch op bestaande werkmethodes en systemen en gedreven om deze te verbeteren.



Aanbod

De opdrachtgever investeert in zijn mensen door middel van workshops en cursussen. Naast een dosis humor en de gezelligheid van een Brabant familiebedrijf is het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket goed te noemen.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een groeiende innovatieve organisatie waarbij het stevig aanpakken is. De projecten zijn complex en interessant en geen dag is hetzelfde. Volop uitdaging dus om vanuit jouw visie en ervaring bij te dragen in jouw vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in