+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Wij, een expert in diepvriesproducten, zoekt een vrachtwagenchauffeur voor geconditioneerd transport. Je rijdt van maandag tot vrijdag, soms op zaterdag. Je start vroeg om producten fris te bezorgen. Je werkt met koel- en vriesproducten, zorgvuldig gestapeld. Je krijgt een goed salaris en reiskosten. Er is kans op een vaste baan. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat jouw inzet waardeert en beloont met de beste voorwaarden. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever is dé expert in diepvriesproducten en levert een assortiment dat de markt laat watertanden. En nu zijn ze op zoek naar een gepassioneerde vrachtwagenchauffeur die de verantwoordelijkheid wil nemen voor geconditioneerd transport.

Als vrachtwagenchauffeur maak jij van maandag tot en met zaterdag de wegen onveilig. Maar maak je geen zorgen, dit betekent dat je slechts eens in de twee tot drie weken op een zaterdag beschikbaar hoeft te zijn. Jouw missie: het vervoeren als vrachtwagenchauffeur van koel- en vriesproducten, keurig gestapeld op rolcontainers, van het distributiecentrum naar diverse supermarkten. Je begint je avontuur rond 05:00 uur, zodat je de wereld kunt laten genieten van de frisheid van onze producten. En wees gerust, onze opdrachtgever hanteert de GIL-cao, zodat jij krijgt wat je verdient als vrachtwagenchauffeur!

Ben jij de topper die we zoeken? Heb jij passie voor geconditioneerd transport als vrachtwagenchauffeur? En ben je bereid om af en toe de zaterdagse held uit te hangen als vrachtwagenchauffeur? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team als vrachtwagenchauffeur! Wacht niet langer en neem direct contact met ons via 030-3076000 of stuur jouw glansrijke cv naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Jouw diepvriesavontuur als vrachtwagenchauffeur wacht op jou!


Functie eisen
  • Rijbewijs CE, code 95 en bestuurderskaart
  • Ervaring als vrachtwagenchauffeur CE
  • Woonachtig in de provincie Utrecht
Arbeidsvoorwaarden

Betaling/vergoedingen conform cao GIL

  • Salarisindicatie tussen de €700 en €1000 bruto per week
  • Uitzicht op een vaste baan!
  • Reiskosten
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in