+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Aan de slag als Verzorgende IG in West Betuwe zonder CV en geen gesprek Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.399 - € 3.256 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Santé Partners in West-Betuwe kun je snel starten als Verzorgende IG zonder uitgebreid sollicitatieproces. Er zijn geen sollicitatiegesprekken. Je hoeft alleen langs te komen met je diploma en een positieve VOG. Tijdens een kopje koffie of thee leer je meer over de functie. Als het goed voelt, laat je je gegevens achter. Zodra er een plek vrij is, krijg jij de kans. Je werkt in een team met verschillende zorgverleners en er is veel ruimte voor samenwerking en persoonlijke groei. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Bij Santé Partners in de Gemeente West-Betuwe kun je direct aan de slag zonder een langdradig sollicitatieproces. Je wensen en mogelijkheden staan centraal en de deur staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in de functie van Verzorgende IG. Er worden geen vragen gesteld, maar vol enthousiasme wordt verteld over deze leuke rol binnen West-Betuwe. Het is jouw kans om al je vragen te stellen en meer te weten te komen. Alleen het vereiste diploma en een positieve VOG zijn nodig. Durf jij deze vernieuwende sollicitatie-aanpak aan?

Aan de slag als Verzorgende IG in West Betuwe zonder CV en geen gesprek
20 - 24 uur per week

Aan de slag als Verzorgende IG zonder cv en gesprek
Bij Santé Partners is het mogelijk om een baan te krijgen zonder een traditioneel sollicitatiegesprek. De enige vereisten zijn dat je langskomt en in het bezit bent van het benodigde diploma en een positieve VOG kunt overleggen voordat je aan de slag gaat. Dit wordt gezien als een teken van jouw serieuze interesse. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee, waarbij Santé Partners meer vertelt over zichzelf en de functie van Verzorgende IG. Als dit voor jou goed voelt, kun je jouw gegevens achterlaten. Wanneer er een vacature vrijkomt, krijg jij als eerste de kans om deze baan te krijgen. Geen sollicitatiegesprekken, geen vragen over je verleden; jij bepaalt zelf of deze functie bij je past.

Jij als Verzorgende IG...
Je speelt een essentiële rol door waardevolle zorg te bieden aan cliënten in hun eigen huis. De cliëntengroep is gevarieerd, met mensen met fysieke beperkingen, van jong tot oud, ouderen met dementie, individuen met psychische uitdagingen en terminaal zieken.

Concreet draag je bij cliënten zorg voor de:

  • De zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten
  • Je verricht verzorgende en beperkt verpleegkundige taken uit
  • Het uitvoeren van werkzaamheden gericht op revalidatie en reactivering

Door het tijdig signaleren van veranderingen, onderneem je zelfstandig stappen om bijvoorbeeld de juiste collega in te schakelen. Hiermee help je mensen aan de best passende zorg.
Door vroegtijdig veranderingen op te merken, onderneem je zelfstandig actie, zoals het inschakelen van de juiste collega. Zo draag je bij aan het bieden van de meest geschikte zorg voor de betrokkenen.

Jouw nieuwe werkplek
In de teams in West-Betuwe vind je enthousiaste collega's met diverse functies, waaronder wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgenden IG, Helpende (plus), huishoudelijke medewerkers, gastvrouwen en stagiaires. Gezamenlijk dragen zij verantwoordelijkheid voor de zorg van cliënten in de wijk. Het team hecht grote waarde aan samenwerking, openheid en betrokkenheid, zowel naar elkaar als naar de cliënten toe. Afhankelijk van het team waartoe je behoort, werk je nauw samen met verschillende andere wijkteams. Onderling ondersteunen ze elkaar bij de wijkroutes en de bereikbaarheid. Elk team heeft een eigen wijkkantoor dat altijd openstaat voor overleg, het stellen van vragen of gewoon voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of thee. Maandelijks vindt er een teamoverleg plaats met het gehele team. Het is essentieel om over een auto te beschikken vanwege de rijafstanden in het werkgebied.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)
• een bruto maandsalaris tussen de €2.399,- en €3.256,- (FWG 35)
• een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband
• een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:
✓ een MBO-diploma Verzorgende IG (Verzorgende C of niveau 3);
✓ flexibiliteit: je werkt wisselende diensten, ook in het weekend (even of oneven weekenden).
✓ in het bezit van een auto

Samen sterk met Santé Partners
Wij willen samen het verschil maken, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.
Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele zeggenschap, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en kennismaken 
Enthousiast geworden? Elke 2e maandag van de maand kan je langskomen tussen 10.00 – 11.00 uur bij De Pluk in Geldermalsen, adres: Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen.

Dat betekent voor de komende maanden:
Maandag 8 april 2024
Maandag 13 mei 2024
Maandag 10 juni 2024

Nog vragen? 
Neem in dat geval gerust even contact op met Adviseur Recruitment Lea van Heun (06-33046687).

Alleen als je je persoonlijk inschrijft, kom je in aanmerking voor de baan als Verzorgende IG op basis van Open Hiring. Omdat je bij Santé Partners met een kwetsbare doelgroep komt te werken, is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de procedure. De procedure vindt plaats op volgorde van inschrijving.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in