+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Aan de slag als Helpende (Plus) in West Betuwe zonder CV en geen gesprek Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 12 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.285 - € 3.013 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Santé Partners in West-Betuwe kun je direct starten als Helpende (Plus) zonder lang sollicitatieproces. Er is geen CV of gesprek nodig, alleen je diploma en een positieve VOG. Kom langs, leer meer over de rol en de organisatie, en beslis of het bij je past. Dit is je kans om vragen te stellen en te zien of de baan iets voor jou is. Je wordt de volgende die de baan krijgt als er een plek vrijkomt. Dit is een unieke kans, grijp jij hem? Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Bij Santé Partners in de Gemeente West-Betuwe kun je direct aan de slag zonder een langdradig sollicitatieproces. Je wensen en mogelijkheden staan centraal en de deur staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in de functie van Helpende (Plus). Er worden geen vragen gesteld, maar vol enthousiasme wordt verteld over deze leuke rol binnen West-Betuwe. Het is jouw kans om al je vragen te stellen en meer te weten te komen. Alleen het vereiste diploma en een positieve VOG zijn nodig. Durf jij deze vernieuwende sollicitatie-aanpak aan?

Aan de slag als Helpende (Plus) in West Betuwe zonder CV en geen gesprek
12 - 24 uur per week

Aan de slag als Helpende (Plus) zonder cv en sollicitatiegesprek
Kan dat, een baan zonder sollicitatiegesprek? Jazeker! De enige voorwaarde die we stellen om in aanmerking te komen voor deze vacature is dat jij bij ons langskomt en in het bezit bent van het vereiste diploma en een positieve VOG kunt overleggen voordat je in dienst treedt. Dat is voor ons het teken dat je de baan graag wilt. Wij zitten klaar en ontvangen je graag met een kopje koffie of thee. We vertellen je iets over Santé Partners en over de functie Helpende (Plus). Als dat voor jou goed voelt, laat je jouw gegevens achter. Als er een vacature vrij komt, dan ben jij de eerstvolgende die de baan krijgt. Zo simpel is het! Wij voeren geen sollicitatiegesprek en stellen geen vragen over je verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature.

Jij als Helpende (Plus)...
bent een waardevolle schakel in de organisatie. Dit doe je bij mensen met diverse achtergronden zoals lichamelijke problematiek, dementerende ouderen, psychische problemen, thuis in de omgeving. Je bouwt een band op met jouw cliënten; ze vertrouwen je en waarderen je De zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten.

Concreet draag je bij onze bewoners zorg voor:

  • je verricht ADL-zorg en/of handelingen waar je bevoegd en bekwaam voor bent. Denk hierbij aan het helpen met steunkousen aandoen, iemand uit bed halen of het aanreiken van medicatie.
  • het uitvoeren van werkzaamheden gericht op revalidatie en reactivering.
  • signaleer je tijdig veranderingen, onderneem je zelfstandig hierin stappen of schakel je de juiste collega in.

Jouw nieuwe werkplek
In de teams in West-Betuwe vind je enthousiaste collega's met diverse functies, waaronder wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgenden IG, Helpende (plus), huishoudelijke medewerkers, gastvrouwen en stagiaires. Gezamenlijk dragen zij verantwoordelijkheid voor de zorg van cliënten in de wijk. Het team hecht grote waarde aan samenwerking, openheid en betrokkenheid, zowel naar elkaar als naar de cliënten toe. Afhankelijk van het team waartoe je behoort, werk je nauw samen met verschillende andere wijkteams. Onderling ondersteunen ze elkaar bij de wijkroutes en de bereikbaarheid. Elk team heeft een eigen wijkkantoor dat altijd openstaat voor overleg, het stellen van vragen of gewoon voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of thee. Maandelijks vindt er een teamoverleg plaats met het gehele team. Het is essentieel om over een auto te beschikken vanwege de rijafstanden in het werkgebied.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)
• een bruto maandsalaris tussen de €2.285,- en €3.013,- (FWG 25-30)
• een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband
• een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Jouw inbreng
Voor deze vacature als Helpende (plus), voorheen Verzorgende, breng je mee:
✓ een MBO-diploma Helpende (plus)
✓ een MBO-diploma niveau 2 Zorg en Welzijn (en de bereidheid een medicatiemodule te volgen)
✓ flexibiliteit: je werkt wisselende diensten, ook in het weekend
✓ je bent in staat om te gaan met onvoorziene omstandigheden
✓ en je beschikt over een auto

Samen sterk met Santé Partners
Wij willen samen het verschil maken, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.
Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele zeggenschap, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en kennismaken 
Enthousiast geworden? Elke 2e maandag van de maand kan je langskomen tussen 10.00 – 11.00 uur bij De Pluk in Geldermalsen, adres: Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen.

Dat betekent voor de komende maanden:
Maandag 8 april 2024
Maandag 13 mei 2024
Maandag 10 juni 2024

Nog vragen? 
Neem in dat geval gerust even contact op met Adviseur Recruitment Lea van Heun (06-33046687)

Alleen als je je persoonlijk inschrijft, kom je in aanmerking voor de baan als Helpende (Plus) op basis van Open Hiring. Omdat je bij Santé Partners met een kwetsbare doelgroep komt te werken, is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de procedure. De procedure vindt plaats op volgorde van inschrijving.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in