+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Chauffeur nacht Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de nacht rijden als chauffeur met rijbewijs C/CE is populair. Maar wat als je ook echt gewaardeerd wordt voor wie je bent? Bij dit familiebedrijf in Geldermalsen zoeken ze een topper voor distributie in de nacht. Je rijdt met rolcontainers vol auto-onderdelen door Nederland. Geen last van files of drukte, en je helpt ook met laden. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook persoonlijke aandacht en kansen om te groeien. Plus, ze helpen je met Code95 en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Chauffeurs met rijbewijs C/CE in de nacht zijn natuurlijk erg gewild, je kunt overal aan de slag als je zou willen, maar hoe fijn is het als je bij een werkgever komt werken die jou ook echt begrijpt en helemaal voor de mens achter de chauffeur gaat ! Is jouw interesse gewekt, dan even verder lezen dus en dan snel solliciteren! We zijn voor een gerenommeerd familiebedrijf in Geldermalsen namelijk nog op zoek naar een knaller van een distributiechauffeur in de nacht.


WAT GA JE DOEN?

Als chauffeur CE in de nacht ben je een onmisbare schakel in het distributieproces. Wanneer bijna heel Nederland op één oor ligt, zit jij heerlijk ontspannen achter het stuur op een van 's-heeren wegen. 

Voor dit bedrijf verzorg je het transport van auto-onderdelen door geheel Nederland. De goederen, die zijn verzameld in rolcontainers. Je dag (of eigenlijk nacht) start met het laden van de wagen. Het is dus belangrijk dat je het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken! Heb je een hekel aan files en/of een drukke spits? Ergernissen waar jij als nachtchauffeur geen last van hebt. In één shift rij je in alle rust verschillende ritten naar de diverse klanten. Een fijne afwisselende job waarbij je lekker op de weg zit, contact hebt met je collega’s, en waarbij je het ook niet schuwt om de handen uit de mouwen te moeten steken bij het laden en lossen. De werktijden zijn tussen ongeveer 23:30 uur en 09:30 uur.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Rijbewijs C of CE heb je in de pocket, net als een geldige bestuurderskaart
  • Je hebt ervaring met het rijden met een bakwagen/trekker-oplegger
  • Je hebt een geldige Code95.
  • Een brede glimlach en goede uitstraling om de klanten blij te maken
  • Je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord alsook geschrift
  • Je bent graag ’s nachts onderweg
  • En je bent woonachtig binnen een straal van 30 km van standplaats Geldermalsen
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Er zijn diverse manieren. Maar te beginnen met een salaris minstens volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de ‘extraatjes’. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk hierbij aan nascholing Code95 . En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen bij Logistic force behaalt! Als jij de ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Wij wil dit nou niet?

Klinkt goed toch? Handrem op wat je aan het doen bent en solliciteren!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in