+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Meewerkend voorman machinebouw Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Wil je een nieuwe stap zetten in je carrière als monteur? Hou je van sleutelen en leidinggeven? Dan is de rol van Meewerkend Voorman Machinebouw iets voor jou. Hier werk je aan unieke projecten en bouw je complete machines. Het team is hecht en houdt van samenwerken. Er is ruimte voor jouw creativiteit en ideeën. Je krijgt een goed startsalaris en de kans om door te groeien door opleidingen. In deze functie voelt werken als een hobby door de leuke sfeer en passie voor het vak. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Zorg jij ervoor dat onze machinebouw op rolletjes loopt?

Ben jij een monteur en wil je een nieuwe stap maken? Wil jij een unieke combinatie tussen leidinggeven en zelf mee sleutelen? Zie jij het als een uitdaging om samen een goed eindresultaat af te leveren? Kom werken als Meewerkend voorman machinebouw!

Als meewerkend voorman machinebouw, bouw je complete machines op naar de wens van de klant. Je werkt echt aan super unieke en gave projecten! Iedereen die hier werkt, ervaart het als een hobby en niet als werk. Zoveel plezier hebben jouw collega's in het werk.

Kijk, we zoeken iemand die een beetje handig is en niet vies is van een beetje sleutelen. Als voorman ben je bezig met het in elkaar zetten van machines op onder andere vrachtwagens, geef je je collega's een handje als ze vastlopen en check je of alles wel goed in elkaar zit. ;) En ja, af en toe moet je ook even de planning in de gaten houden en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Kom erbij en klaar samen de klus!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Bel of app Rogier via 06-45315056. Hij vertelt je graag meer over het bedrijf en deze functie. Je kunt Rogier ook mailen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Wat kun je verwachten?

Nou, als monteur met wat extra verantwoordelijkheid, kom je hier in een nuchter team terecht. We zijn geen stijve bedoening; hier mag je gewoon je ding doen. Creativiteit wordt gewaardeerd en eigen inbreng is meer dan welkom. We zijn een stelletje techneuten die elkaar graag een handje helpen als dat nodig is. Dus als je zin hebt om mee te draaien in een groep waar passie voor het vak voorop staat, dan zit je hier goed.

Wat kun je nog meer verwachten?

  • Een hechte en gezellige groep collega's;
  • Een goed startsalaris (€ 3.000 - € 4.500) en arbeidsvoorwaarden conform de CAO klein metaal;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling via opleidingen en cursussen;
  • Een goed georganiseerde werkomgeving waar alles dik op de rit is.
Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een monteur die wel houdt van een beetje uitdaging, of een voorman die iets zoekt dat net een tikkeltje anders is. Bij ons draait het niet alleen om technisch gedoe; je menselijke kant is hier net zo belangrijk. Je bent veel zelf bezig, maar je bent ook de persoon die het team op koers houdt. Dus ja, het is belangrijk dat je technische ervaring hebt.

  • Communicatieve vaardigheden;
  • Je houdt het overzicht en durft in te grijpen waar nodig;
  • Als voorman denk jij altijd een stap vooruit.
Net even iets anders!

Welkom bij ons bedrijf! Hier draait alles om machines op onder andere vrachtwagens, maar ook om mensen. Bij dit bedrijf werkt een hecht team van techneuten met een passie voor het vak. Ze hebben een lekkere nuchtere cultuur waar je samen de klus klaart en ruimte krijgt voor eigen inbreng. Zoals ze zelf zeggen: 'geen stijve bedoening, gewoon lekker praktisch aan de slag. Bij ons voelt werk als hobby, met een goede dosis humor en een bakje koffie altijd binnen handbereik.' Kortom, een plek waar je jezelf kunt zijn, terwijl je jouw technische vaardigheden verbetert. Kom je ook het team versterken?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in