+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Chauffeur C+E Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FEEL FLEX

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,08 - € 18,35 p/u

Vacature in het kort

Hou je van rijden en afwisseling in je werk? In deze functie ga je aan de slag met het vervoeren van levensmiddelen van een koel warehouse naar verschillende plekken in Nederland. Je werkt met dag- en nachtritten, dus je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Je begint je dag op de standplaats in Geldermalsen. Je rijdt met verschillende soorten vrachten en maakt veel kilometers. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een koele kikker die houdt van onderweg zijn, kilometers maken en variatie? In deze functie ga je aan de slag met geconditioneerd transport. Vanuit hun koelste warehouse bevoorraad je fabrieken en distributiecentra door heel Nederland en soms ook daarbuiten.

Bij netwerktransport rijdt zowel dag- als nachtritten. De dagritten starten vanaf 02.00 uur en de nachtritten beginnen rond 18.00 uur. Je bespreekt welke werkdagen en -tijden het beste bij jou passen Je start jouw dag op de standplaats in Geldermalsen, waar ook het geconditioneerde warehouse staat. Je vervoert voornamelijk levensmiddelen. Je hebt diverse vrachten die zowel op pallets als rolcontainers staan. Met deze baan maak je heel wat kilometers! Je verzorgt het transport tussen het warehouse in Geldermalsen en distributiecentra door heel Nederland. Netwerktransport draait 24/7 door, dus er is dag en nacht een planner beschikbaar wanneer je ergens niet uitkomt.



Gevraagd

  • Je hebt een CE rijbewijs en een geldige code 95 (of bent bezig deze te behalen).
  • Je spreekt Nederlands of Engels.
  • Je woont op maximaal 45 minuten reizen van je standplaats


Aanbod

  • Je krijgt een salaris in functiegroep D (€ 15,08 – € 18,35 per uur), conform cao Beroepsgoederenvervoer. Altijd correct en op tijd.
  • Als vrachtwagenchauffeur krijg je de kans om te rijden met modern materieel om ons prachtige klantenbestand te bedienen. Je zult in stijl en comfort de weg op gaan
  • We zorgen ervoor dat je een grondige inwerkperiode krijgt en begeleiding van onze ervaren chauffeurstrainers. Je kunt rekenen op de nodige ondersteuning en begeleiding om goed voorbereid aan de slag te gaan.


Bedrijfsomschrijving

Als vooraanstaand logistiek dienstverlener zijn hun ogen continu gericht op optimalisatie en innovatie. Ze hebben één van de grootste (en snelgroeiende) elektrische wagenparken van Nederland. Ook in hun warehouses en op kantoor volgen ontwikkelingen op het gebied van data gedreven werken elkaar op. Zo blijven ze een topspeler in de logistieke sector. De kleinschaligheid van een familiebedrijf én de voordelen van een grote en stabiele werkgever: zij hebben het beste van beide werelden. Grootsheid in professionaliteit en een sfeer van kleinschaligheid gaan bij onze klant hand in hand.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in