+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldrop.

Ingangscontroleur Geldrop

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.340 - € 3.079 p/m

Vacatureomschrijving

Jij wordt volledig verantwoordelijk gemaakt voor alle binnen komende goederen bij Renewi. Denk hierbij aan het controleren, registreren en het volgen van milieu- en veiligheidsvoorschriften. Lijkt het je leuk om je hiermee bezig te houden? Lees dan verder en solliciteer op deze uitdagende baan. Vanuit de ontvangsthal (het losdok) worden (gevaarlijke) afvalstromen gewogen, geïdentificeerd, vastgelegd en gecontroleerd conform de geldende voorschriften. Gecontroleerde afvalstromen geef je vrij voor verdere behandeling, eventueel aangevuld met extra informatie rondom de verwerking. Je neemt ook monsters van de afvalstromen en zet deze door naar je collega's in het lab. Op een werkdag kom je ook wel eens knelpunten tegen, het zou zomaar kunnen dat de afvalstoffen niet overeen komen met de oorspronkelijke vrachtdocument. Samen met je leidinggevende beslis je wat jullie het beste hiermee kunnen doen. Daarnaast rapporteer je aan de voorman ingangscontrole of rechtstreeks aan de supervisor production. Je hebt daarom regelmatig veel contact met verschillende afdelingen. Tot slot werk je in verschoven diensten van 07.00 tot 17.00 uur. Het kan zijn dat er zo nu en dan overuren worden gemaakt, die worden uiteraard vergoed. Ben jij dé aangewezen persoon voor deze job? Stuur dan een enthousiaste reactie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op 088-5063062. Vragen zijn altijd welkom!

Wij bieden:

Breng jij de juiste certificaten en competenties mee om aan de slag te gaan als ingangscontroleur? Dan wordt je ingeschaald in salarisschaal E van de CAO beroepsgoederenvervoer. Dit wilt zeggen dat afhankelijk van jouw werkervaring jij een salaris kunt verwachten van tussen € 2339,72,- en €3078,96,- bruto per 4 weken. Heb je niet alle certificaten (maar wel bereid om deze te halen) dan wordt je lager ingeschaald waardoor je wel op langere termijn kunt groeien. Toon je de juiste inzet en heb je het naar je zin? Dan geven wij jou heel snel een vast contract! De voordelen die werken via Timing met zich meebrengt: • Keuze tussen wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling • Korting op je zorgverzekering • Toegang tot gratis online cursussen

Wij vragen:

Wij vragen van jou: - MBO 3 werk- en denkniveau Chemie of HAVO met Scheikunde - Op de hoogte van kwaliteit en milieuvoorschriften - Je hebt een geldig heftruckcertificaat - VAPRO A en ADR (gevaarlijke stoffen) is een pre maar geen vereiste - Bereid om fulltime te werken en in verschoven diensten Breng jij dit mee? Heb je vragen of interesse? Neem dan z.s.m contact met ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Stuur ook gerust je cv.

Waar ga je werken:

Renewi is zowel afvaldienstverlener als grondstoffen- en energieleverancier. Het bedrijf zamelt afval in en bewerkt of verwerkt afval tot grondstoffen en energie. Thuismarkt is de Benelux, maar Van Gansewinkel Groep is ook actief in Duitsland, Frankrijk, Portugal, Tsjechië, Polen en Hongarije. Ongeveer 5.800 medewerkers realiseren een jaaromzet van circa E 1,0 miljard.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in