+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Supply Chain Medewerker / Planner Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Trixxo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Trixxo

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een grote speler in de recyclingbranche zoeken we een Supply Chain Planner die een cruciale rol zal spelen in het plannen en beheren van het productieproces. Je werkt mee aan een circulaire toekomst en draagt bij aan duurzaamheid. Naast een uitdagende functie bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een kwartaalbonus, fruit op het werk, voordelig sporten, een kerstgeschenk, teamuitjes en een goede pensioenregeling. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een professional binnen de logistieke/productie sector die efficiënte en juiste planning nastreeft? Vind jij duurzaamheid belangrijk en draag jij graag bij aan een circulaire toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zie hieronder meer informatie over deze interessante rol.

Voor onze opdrachtgever, een grote speler binnen de recycling sector, zijn wij per direct op zoek naar een Supply Chain specialist en dan met name op het gebied van planning binnen de Supply Chain.

Wat is je rol binnen de organisatie en wat zijn je taken?

De rol van Supply Chain Planner is veelzijdig. Het belangrijkste doel van de functie is het plannen en beheren van het productieproces. De Supply Chain Planner integreert en synchroniseert vraag- en aanbodvereisten in dit proces. Je coördineert en faciliteert planning van productie, grondstofvoorziening en partners in de supply chain keten met het oog op optimale planningseffectiviteit en het vaststellen van prioriteiten voor verbeteringen.

Verder is goede communicatie en goed plannen zeer belangrijk binnen deze functie om alles zo goed mogelijk en gestructureerd te laten verlopen. Binnen deze functie ben je daarnaast veel bezig met het SAP systeem en in de toekomst kun je bij goed functioneren ook SAP Key User worden en hiernaar doorgroeien.


Wat wij bieden
  • Een uitdagende functie binnen een groeiende en milieubewuste organisatie;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (bonusregeling per kwartaal, fruit op het werk, voordelig sporten, kerstgeschenk, teamuitjes en goede pensioenregeling).
  • Salaris is afhankelijk van het type kandidaat en welke kennis/ervaringen deze meebrengt en wordt besproken tijdens de sollicitatieprocedure;
  • Doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een langdurig dienstverband bij een goede werkgever met een goede naam in de regio.
Wat wij vragen

Ben jij een professional binnen de logistieke/productie sector die efficiënte en juiste planning nastreeft? Vind jij duurzaamheid belangrijk en draag jij graag bij aan een circulaire toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zie hieronder meer informatie over deze interessante rol.

  • HBO werk- en denkniveau richting de (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain of Economie;
  • Ervaring met de systemen/tools SAP, PowerBI, MS office (met name Excel) zijn een grote pré;
  • Affiniteit met een logistieke/productie omgeving is een vereiste;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord in geschrift is een eis. Kennis van de Duitse taal is een grote extra pré;
  • Verder kun je jezelf vinden in de volgende competenties/vaardigheden: veiligheidsbewustzijn, kwaliteitsbewustzijn, capaciteitsbewustzijn, kostenbewustzijn, effectief communiceren en probleemoplossend vermogen.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler binnen de recycling branche en streeft naar een schonere wereld en is zeer milieubewust.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in