+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Maintenance Engineer Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.750 - € 5.350 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als Maintenance Engineer zorg je voor het onderhoud van belangrijke installaties in de regio Limburg, vooral op Chemelot. Je werkt samen met klanten en collega's om onderhoudsplannen te maken en te verbeteren. Ook kijk je naar storingen en zorg je dat alles veilig en op tijd wordt opgelost. Je houdt van techniek en blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Jouw werk is essentieel voor het goed laten werken van de installaties. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhoudsbeleid voor de assets van in de regio Limburg, met nadruk op de installaties op Chemelot. Je adviseert over deze plannen aan zowel de externe klanten als aan de collega's van de afdeling Assetmanagement (interne opdrachtgever).

Verder stel je storingsanalyses en -rapporten op en uiteraard volg je de technische ontwikkelingen van onze assets. Daarbij beoordeel je in een vroeg stadium de geplande werkzaamheden (zowel van de eigen organisatie als uitbesteed onderhoud) op veiligheid en zorg je voor uitvoering binnen budget en planning. Vanuit jouw contact met de afdeling Assetmanagement én de klant, ben jij degene die zorgt voor de oplevering conform specificaties en contractvoorwaarden.



Gevraagd

Voor deze uitdagende functie zoeken we een echte leider, je bent analytisch zeer sterk en hebt een hart voor techniek. Buiten dat ben je communicatief sterk, ga je gemakkelijk met verschillende partijen om in aansturing en ben je zowel besluitvaardig als stressbestendig. Plannen en organiseren gaat jou bijzonder goed af!

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Energietechniek of Elektrotechniek en je hebt de aanwijzing OIV-er in het kader van de BEI of bent bereid dit te gaan halen;
  • Daarnaast heb je kennis van en ervaring met onderhoudsmethodes en tenminste 3 jaar ervaring in het vakgebied;
  • Ervaring met het uitvoeren van analyses en het implementeren van verbeteringen;
  • Bekend met onderhoudsconcepten.
  • Je staat stevig in je schoenen en bent organisatorisch sterk.


Aanbod

  • Je ontvangt een basissalaris tussen € 3.750,- en € 5.350,-, aangevuld met een 13e maand.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 3,7%.
  • 24,5 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Daarnaast kun je bij ons altijd terecht voor een training die bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever biedt haar zakelijke klanten een innovatieve, betrouwbare en duurzame energievoorziening op maat. In de energiewereld neemt de rol van onze opdrachtgever een bijzondere positie in. De unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van meetinformatie, energie infrastructuur en duurzame opwekking maakt het voor het bedrijf mogelijk om zakelijke klanten de oplossing te bieden die ze nodig hebben. Klanten zijn grootverbruikers in zowat iedere sector, denk aan bakkerijen, fabrieken, ziekenhuizen, grote utiliteit etc.Het bedrijf bestaat uit grofweg 2 divisies; te weten de afdeling Operations; verantwoordelijk voor ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van (met name) elektriciteitsinstallaties. De tweede divisie is de afdeling Meetdiensten; deze is verantwoordelijk voor het plaatsen en onderhouden van de grootverbruikmeters bij klanten. Binnen het team Meetdiensten zijn de volgende disciplines ondergebracht: ontwerp en realisatie (planning, werkvoorbereiding en uitvoering) en beheer en onderhoud (inclusief oplossen van storingen).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in