+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Tandartsassistente Geleen Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Oschek Dental

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Oschek Dental

Gevraagd

  • 24 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In onze tandartspraktijk kun je aan de slag als tandartsassistent. Je helpt ons team door instrumenten schoon te maken, de tandarts te assisteren en administratief werk te doen. We werken samen om onze patienten goed te helpen. Je komt in een leuk team en een moderne omgeving. We bieden een goed salaris en kansen om te groeien in je werk. Je kunt kiezen of je parttime of fulltime wilt werken. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij anderen als tandartsassistent helpen om hun glimlach te behouden? Heb jij ervaring of opleiding als tandartsassistent? Bij ons krijg je de kans om te werken in een moderne, sfeervolle groeiende tandartspraktijk.
Wat ga je doen?:
Als tandartsassistent ben jij een belangrijke schakel van ons team. Jij helpt bij de sterilisatie van instrumenten, assisteert de tandarts bij behandelingen en verzorgt administratieve afhandeling. Met jouw hulp zorgen wij samen voor een fijne, vlotte efficiënte behandeling van onze patienten.
Wat wij bieden:
Naast een geweldig internationaal team en een prettige werkomgeving bieden wij jou als tandartsassistent natuurlijk ook een marktconform salaris. Zorg jij voor verdere groei van onze praktijk? Dan groei jij met ons mee. Als tandartsassistent en als je dit wilt zijn er mogelijkheden om je verder te specialiseren of breder op te leiden.
Of je als tandartsassistent nu parttime of fulltime wilt werken, dat hangt af van jouw wensen.

Gevraagd

Wij zoeken jou:
Jij wilt graag werken in een moderne praktijk waarin de patient en het bieden van kwaliteit centraal staat. Gezien jouw rol als tandartsassistent(e) is kennis van wet- en regelgeving, zoals richtlijnen voor infectiepreventie, belangrijk. Voor sommige cliënten kan een bezoek aan de tandarts of tandartsassistent spannend zijn. Jij zorgt als tandartsassistent(e) met jouw communicatieve vaardigheden samen met de rest van het team ervoor dat ook zij van jong tot oud met een prettig gevoel naar huis gaan. Ben je enthousiast over ons verhaal en heb je ervaring als tandartsassistent(e)? Dan zoeken we jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in