+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geleen.
Laad meer vacatures

Packaging Operator ProfCore Product Handling Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ProfCore

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
ProfCore

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste Packaging Operator die graag met machines werkt en klaar is voor een nieuwe uitdaging. Je gaat aan de slag met het bedienen en onderhouden van een verpakkingsmachine. Belangrijk is dat je het leuk vindt om in ploegendienst te werken. Je hoeft geen speciale diploma s te hebben, maar als je die wel hebt, is dat mooi meegenomen. Je leert bij ons ook nieuwe dingen en kunt doorgroeien. Je zorgt ervoor dat het product klaar is om te worden verstuurd. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken een gemotiveerde mechanisch vaardige Packaging Operator, die zich voor lange tijd wil verbinden aan ons outsourcingsproject bij ProfCore Product Handling. Heb je een Operator A diploma op zak,  ben je VAPRO Basisoperator of heb je ervaring als operator en ben je bereid je verder te ontwikkelen (bijvoorbeeld richting Operator A of B niveau) en spreekt het werken in ploegendienst (volcontinu) je aan, dan maken we graag kennis met je.

Als Packaging Operator zijn je belangrijkste taken het bedienen van en eerstelijnsonderhoud aan de verpakkingsmachine, en zorg je ervoor dat het eindproduct gereed is voor distributie. Je kunt de machine zelfstandig opstarten en indien nodig stopzetten, inclusief het bijvullen van het verpakkingsmateriaal. Je voert routinematig onderhoud uit en verhelpt zelfstandig kleine storingen, zodat de machine optimaal functioneert.



Gevraagd

Wij denken dat je met onderstaand profiel goed bij de organisatie past: 

  • Affiniteit met techniek, meer specifiek met (machinale) mechaniek
  • Ten minste VAPRO Basisoperator/ LBO+ geschoold
  • Operator A-opleiding, of de bereidheid die opleiding te starten
  • Geen bezwaar tegen werken in een ploegensysteem (volcontinu)
  • Mogelijkheid om op korte termijn aan de slag te gaan
  • Hoge mate van betrokkenheid bij opdrachtgever en project


Aanbod

Wat biedt ProfCore?

ProfCore biedt jou een fijne werkplek bij de gaafste projecten in jouw regio. Samen met je Project Manager ga je op zoek naar de werkplek die het beste bij jou past. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels opleidingen tot Operator A, B en C. Ook kun je bij ons je heftruck- en reachtruckcertificaat behalen.

Naast een marktconform salaris bieden we leuke extra’s zoals (minimaal) 25 verlofdagen op basis van 40 uur, een collectiviteitskorting op verzekeringen én hebben we een actieve personeelsvereniging.

Wil jij meegroeien met onze organisatie en deel uitmaken van onze ambities? Met talloze doorgroeimogelijkheden en een contract op zak, ga jij de uitdaging aan om de beste versie van jezelf te worden.


Wie is ProfCore?

Of je nu een ervaren vakspecialist bent, net begint in de procestechniek of logistiek óf jezelf wilt omscholen: bij ProfCore zit je goed. Bij ProfCore ontdek je als procesoperator, productie- of logistiek medewerker waar je goed in bent of word je nóg beter in je vak. Je ontwikkelt je skills bij een van onze 80 opdrachtgevers in Limburg en Brabant. Al 40 jaar ondersteunen we deze bedrijven die actief zijn in de food, chemie, maakindustrie en logistiek.      

Natuurlijk moet je baan ook in je leven passen. Daarom heb je veel keuze in de invulling ervan. Denk aan kortere of langere projecten en de locatie van de werkplek, maar ook of je ploegen- of dagdiensten wilt draaien. Ook alles daaromheen regelen wij: met de zekerheid van altijd werk en inkomen en alle aandacht voor jouw groei door het bieden van opleidingsmogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat helemaal op je plek bent bij ProfCore. 



Bedrijfsomschrijving

Of je nu een ervaren vakspecialist bent, net begint in de procestechniek of logistiek óf jezelf wilt omscholen: bij ProfCore zit je goed. Bij ProfCore ontdek je als procesoperator, productie- of logistiek medewerker waar je goed in bent of word je nóg beter in je vak. Je ontwikkelt je skills bij een van onze 80 opdrachtgevers in Limburg en Brabant. Al 40 jaar ondersteunen we deze bedrijven die actief zijn in de food, chemie, maakindustrie en logistiek.      Natuurlijk moet je baan ook in je leven passen. Daarom heb je veel keuze in de invulling ervan. Denk aan kortere of langere projecten en de locatie van de werkplek, maar ook of je ploegen- of dagdiensten wilt draaien. Ook alles daaromheen regelen wij: met de zekerheid van altijd werk en inkomen en alle aandacht voor jouw groei door het bieden van opleidingsmogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat helemaal op je plek bent bij ProfCore. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in