+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geleen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider / Planner - Geleen - Part/Fulltime Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Capture Professionals

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.650 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Werk als werkvoorbereider in een team dat zich inzet voor topkwaliteit drinkwater. Jouw taak is het plannen en organiseren van projecten, zorgen dat alles op tijd klaar staat en problemen oplossen. Je werkt met een team van experts en helpt mee aan het verbeteren van werkprocessen. Er is veel aandacht voor jouw groei en ontwikkeling. Dit is jouw kans om een verschil te maken en je carrière te laten groeien. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Werkvoorbereider Geleen - 28 tot 40 uur

Ben jij een gedreven werkvoorbereider met een passie voor organiseren? Lees dan snel verder!

Jouw rol: Als werkvoorbereider ben jij de spil in het plannen en organiseren van diverse projecten. Je zorgt ervoor dat alle benodigdheden, zoals materialen en personeel, tijdig beschikbaar zijn. Samenwerking met uitvoerend personeel staat centraal om projectdoelen te bereiken, terwijl je ook contacten onderhoudt met leveranciers, klanten en andere belanghebbenden. Budgetten en deadlines bewaak je nauwlettend, en je bent alert op het oplossen van eventuele problemen tijdens de projectuitvoering. Daarnaast draag je actief bij aan de verbetering van werkprocessen en kwaliteitsstandaarden.

Waar ga je aan de slag? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in drinkwater-, leidingwater- en bedrijfswaterinstallaties, met officiële erkenning als legionella-adviseur. Hun missie is het leveren en behouden van de hoogst mogelijke kwaliteit drinkwater. Dit bereiken ze door bedrijven te adviseren over ontwerp, aanleg, oplevering en onderhoud van waterinstallaties, evenals legionellapreventie. Met een team van 16 toegewijde professionals streven ze naar waterkwaliteit van topniveau.

Jouw profiel: Als organisatorisch en communicatief talent met een scherp oog voor detail ben jij de perfecte aanvulling op ons team. Je kunt goed zelfstandig werken, weet prioriteiten te stellen en schakelt moeiteloos bij urgente zaken. Om succesvol te zijn in deze rol beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur ervaring binnen de installatiebranche
  • Uitstekende computervaardigheden
  • Een leergierige instelling om snel nieuwe systemen eigen te maken
  • Sterke probleemoplossende vaardigheden en stressbestendigheid

Wat bieden wij?

  • Je ontvangt een aantrekkelijk salaris tussen de 2650 en 2800 euro bruto.
  • Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en stimuleren ze groei binnen de organisatie.
  • Bij aanvang van je dienstverband krijg je een contract via Capture Professionals, met de mogelijkheid op een rechtstreeks contract bij de opdrachtgever bij goed functioneren.

Wil jij jouw talenten inzetten voor een organisatie die zich inzet voor waterkwaliteit van topniveau? Solliciteer dan direct.

Solliciteer nu: 

Grijp deze unieke kans om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen! Solliciteer graag op deze vacature en we plannen graag een kopje koffie met je in. 

Voor vragen kun je ons bereiken via 046 200 40 18 of stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Niet helemaal jouw droombaan? Geen zorgen, neem contact met ons op! We staan open voor een gesprek en wie weet hebben we andere mogelijkheden die beter bij jou passen.



Uren

28 - 40 uur
28 - 40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in