+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Industrieel reiniger Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Speel een sleutelrol in de dagelijkse operaties van een dynamisch bedrijf als industrieel reiniger. Je zorgt voor een optimale hygiëne in ons machinepark en werkruimtes, wat essentieel is voor onze verse voedselproductie. Geniet van competitief salaris, comfortabele werktijden, gratis parkeergelegenheid, koffie en thee, en volop opleidingsmogelijkheden. Een unieke kans om deel uit te maken van een hecht team en bij te dragen aan onze missie van dagelijks verse maaltijden. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een sleutelrol spelen in de dagelijkse operaties van Daily Fresh Food in Geleen? Wij zijn op zoek naar een industrieel reiniger voor 38 uur per week. In onze afdeling Reiniging houd jij je voornamelijk bezig met het onderhoud van ons machinepark en werkruimtes. Ben jij degene die van maandag tot en met vrijdag tussen 10 uur en 18 uur onze faciliteiten spic en span kan houden? Als industrieel reiniger start je dag met een bak koffie en een briefing over de taken van die dag. Je trekt je werkkleding en beschermende uitrusting aan en begint aan je ronde. Je zorgt ervoor dat alle machines en werkruimtes grondig gereinigd worden voor een optimale voedselproductie omgeving. Elk hoekje en gaatje pak je aan, geen machine is voor jou te ingewikkeld. Je bent alert op eventuele slijtage of defecten en rapporteert dit aan je leidinggevende. Immers, een goed onderhouden machinepark is het hart van ons bedrijf! Beheers jij de Nederlandse taal goed en kun je nauwkeurig en zelfstandig werken? Dan is deze rol als industrieel reiniger echt iets voor jou. Solliciteer nu en word onderdeel van ons dynamische team. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wij bieden:

Kom jij ons team versterken als Industrieel Reiniger bij Daily Fresh Food in Geleen? - Een competitief salaris van €13,27 bruto per uur voor een 38-urige werkweek;
- Comfortabele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur;
- Gratis parkeergelegenheid;
- Gratis koffie en thee;
- Een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer;
- Volop opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Ga jij deze uitdaging aan? We horen graag van je!

Wij vragen:

Heb jij ervaring in de industriele reiniging en houd je van aanpakken? Voor Daily Fresh Food in Geleen zijn we op zoek naar een enthousiaste Industrieel Reiniger voor 38 uur per week die ons team kan versterken. Als Industrieel Reiniger bij Daily Fresh Food biedt je: - Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Bereid zijn om in ploegendienst te werken;
- Veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel hebben staan;
- Flexibel en stressbestendig zijn;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Sta jij te popelen om aan de slag te gaan in een ambitieus bedrijf waar hard werken gewaardeerd wordt? Solliciteer dan direct! We kijken uit naar jouw reactie.

Waar ga je werken:

Heb jij zin om ons team bij Daily Fresh Food in Geleen te versterken en bij te dragen aan onze missie? Wij zorgen dagelijks voor verse maaltijden, en jij houdt alles hygiënisch schoon als Industrieel reiniger. Samen met je collega's zorg je voor een schone, veilige werkomgeving in een gezellige, hechte sfeer. Zin om mee te doen? Kom bij ons werken, want bij Daily Fresh Food is elke dag net zo fris en gezellig als onze food!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in