+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Wijkverpleegkundige teamleider ZZP Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Duik in een unieke rol als wijkverpleegkundige en meewerkend teamleider, waarbij je het team op inhoud aanstuurt en betrokken bent bij cruciale thema's. Deze functie biedt flexibiliteit, met de mogelijkheid om op projectbasis als ZZP'er aan de slag te gaan. Je krijgt de kans om in een zelfstandige positie met veel eigen inbreng te werken, terwijl je tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoet in een omgeving. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als wijkverpleegkundige in een gave rol als teamleider? In deze rol ben je wijkverpleegkundige en stuur je het team op inhoud aan. Ook op thema's als ziekteverzuim en bij moeilijke indicaties ben jij betrokken. Deze functie kan je ook als ZZP'er op projectbasis invullen.

Je gaat in de slag bij een wijkteam in de omgeving van Geleen. Een zelfstandige rol met veel ruimte voor eigen inbreng. Maar ook een rol waarin je goed moet kunnen samenwerken. Meer weten? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • meewerkend teamleider in de wijk
  • tarief in overleg
  • werk samen met een persoonlijke zorgorganisatie
  • project voor een lange periode!
  • werk aan je eigen ontwikkeling en die van collegas
  • Werk in de omgeving van Geleen
wie ben jij

Jij voelt je als Hbo-verpleegkundige thuis in de extramurale zorg en je bied graag mensen zorg in hun eigen vertrouwde omgeving. Je hebt jarenlange ervaring als wijkverpleegkundige en bent in staat om een team op inhoud aan te sturen. Ook ben je bekend met thema's als ziekteverzuim en heb je ervaring met complexe indicaties.

Je bent ondernemend ingesteld en flexibel. Je bent BIG-geregistreerd en handelingsbekwaam. Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding tot verpleegkunde en staat stevig in je schoenen. Tot slot ben jij voor 24 uur per week of meer beschikbaar!

wat ga je doen

Als verpleegkundige bied je zorg en ondersteuning in de wijk in de omgeving van Geleen. Je bent niet alleen wijkverpleegkundige, je bent daarnaast ook meewerkend teamleider. Je indiceert en organiseert de zorg. Ook evalueer je continue het verpleegkundig proces. Je voert de zorg en handelingen uit. Je indiceert complexe zorg. Je zet de lijnen uit en draagt actief bij aan het continu verbeteren van de kwaliteit van zorg waar mogelijk. Je houdt je bezig met mogelijk ziekteverzuim binnen het team.

waar ga je werken

Randstad Zorg Professionals biedt periode-opdrachten aan in de zorg. Dit doen wij aan gespecialiseerd begeleiders en verpleegkundigen. Wij werken samen met ZZP'ers maar ook mensen in loondienst. Onze opdrachtgevers vind je in het hele land en ons aanbod is divers. Daarbij kijken we samen met jou naar jouw voorkeuren, zodat wij hopelijk altijd een voor jou interessant aanbod kunnen doen.

sollicitatie

Interesse in deze opdracht? Solliciteren kan door te klikken op onderstaande button of te e-mailen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in