+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bijrijder Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Bijrijder speel je een belangrijke rol in ons team. Samen met de chauffeur lever je elke dag bestellingen af. Je werkt in een dynamisch team en bent het gezicht van ons bedrijf. We bieden je de kans om te groeien, bijvoorbeeld naar de rol van chauffeur. Je krijgt gratis koffie, thee en parkeerplek. Ook is er ruimte voor een goede balans tussen werk en privé. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt? Als Bijrijder bij een bedrijf in Geleen speel je een cruciale rol in onze dienstverlening. Samen met de chauffeur zorg je voor een tijdige, correcte levering van zo'n 20 bestellingen per dag aan onze klanten. Je maakt deel uit van een dynamisch, hardwerkend team en bent het visitekaartje van ons bedrijf. Of je nu ambities hebt om door te groeien naar chauffeur of je juist graag blijft als bijrijder, bij ons zijn er volop mogelijkheden. Wacht niet langer, ontdek de kracht van teamwork en solliciteer vandaag nog!

Wij bieden:

Word jij de nieuwe Bijrijder bij ons bedrijf in Geleen? Heb je hart voor logistiek en wil je graag aan de slag op parttime basis? Dan zijn we op zoek naar jou! Binnen onze werkomgeving kun je genieten van gratis koffie en thee en is er voldoende gratis parkeerruimte voorhanden. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Bij ons liggen er doorgroeimogelijkheden klaar, denk bijvoorbeeld aan de functie van chauffeur. Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen je werk en privéleven, om zo het beste uit beide te halen. Het salaris dat je bij ons verdient, is conform de CAO TLN. Overuren? Die betalen we uiteraard uit. Werkdagen bij ons zijn zowel uitdagend als plezierig en vliegen voorbij met gemiddeld 20 leveringen per dag. Durf jij de uitdaging aan? We kijken ernaar uit om met je samen te werken. Solliciteer vandaag nog en ga met ons de weg op!

Wij vragen:

Ben jij op zoek naar een parttime functie in Geleen en kun jij goed met mensen overweg? Als Bijrijder bij ons bedrijf werk je actief en in een leuk team. De belangrijkste functie-eisen voor deze uitdagende parttime functie zijn: - Je bezit een goede fysieke conditie. - Je kunt goed omgaan met mensen en vindt het leuk om samen te werken. - Je toont initiatief, denkt mee en pakt graag taken zelfstandig op. - Je hebt een flexibele en positieve werkhouding. - Je hebt de bereidheid om af en toe in het weekend te werken. Herken jij jezelf hierin en voel je je aangesproken door deze vacature? Solliciteer dan direct! Wij kijken uit naar jouw reactie.

Waar ga je werken:

Klaar voor een nieuwe uitdaging bij Een bedrijf in Geleen? Bij ons kun je als Bijrijder aan de slag en echt het verschil maken. Je helpt bij het realiseren van onze missie voor uitmuntende dienstverlening. Samen met je gedreven, behulpzame teamcollega's versterk jij ons team. De open en positieve werksfeer zorgt voor een fijne werkplek. Wie wil dat niet? Wacht niet langer, voeg je toe aan ons geweldige team en ervaar zelf waarom werken bij Een bedrijf in Geleen zo bijzonder is.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in