+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gemert.

Bouwkundig uitvoerder onderhoud en renovatie Gemert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Als bouwkundig uitvoerder onderhoud en renovatie ben jij een belangrijke schakel in het succesvol realiseren van kleinschalige en grotere renovaties en onderhoudsprojecten in de regio Gemert. Jij zorgt er namelijk voor dat alles op rolletjes loopt. Met jouw daadkrachtige aanpak en sociale kant geef je op een motiverende en inspirerende manier leiding aan het bouwpersoneel. Je creëert een goede werksfeer waarin samenwerken en flexibiliteit centraal staan. Want jij weet als geen ander dat dit de sleutel is tot een optimaal resultaat op de bouwplaats.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de planning en het budget, en voor de veiligheid op de bouwplaats. Je stuurt het team aan om de opdrachten binnen de kwaliteitseisen en volgens de vastgestelde gedragsregels uit te voeren. Het is dus een afwisselende en uitdagende baan waarin jouw organisatietalent en communicatieve vaardigheden goed van pas komen.

Maar het is niet alleen hard werken bij het realiseren van bouwprojecten. Jij weet als geen ander dat een goede werksfeer minstens zo belangrijk is. Met jouw rol in het creëren van een prettige werkomgeving draag jij bij aan het welzijn van het team. Zo zorg je voor een gezonde dosis humor en ontspanning, maar blijf je ook scherp en gefocust op het einddoel.

Samengevat:

  • je hebt minimaal drie jaar werkervaring als uitvoerder (het liefst in onderhoud en renovatie)
  • je hebt niet alleen ervaring met het renoveren van sanitair en keukens, maar ook met verbouwingen
  • je bent een kei in het naleven van planningen
  • je bent een teamspeler, je begrijpt dat je de klus als team moet klaren (vaklieden, projectleider, werkvoorbereider, bewonersbegeleider en jij)
  • je kunt je inleven in de bewoners waar je aan de slag bent en zorgt dat zij zo min mogelijk overlast hebben tijdens de renovatie
  • je hebt sterke communicatieve vaardigheden
  • je bent gedreven om kwaliteit te leveren
Functie eisen

Om aan de functie van bouwkundig uitvoerder onderhoud en renovatie goed in te kunnen vullen, voldoe jij aan de volgende voorwaarden:

  • Minimaal mbo-diploma bouwkunde
  • Ervaring als uitvoerder Transformatie en/of nieuwbouw
  • Ervaren met LEAN is een pre
  • Procesmanager, planner met natuurlijke leiderschapskwaliteiten
  • Motivator
  • Beschikt over empathisch vermogen
  • Kennis van branche specifieke producten, bouwmethoden en wet- en regelgeving


Bedrijfsomschrijving

Wordt jij als bouwkundig uitvoerder renovatie en onderhoud helemaal gelukkig van het verduurzamen van woningen en het verbeteren van het woongenot voor de huurders? Als jij naast je organisatietalent als bouwkundig uitvoerder onderhoud en renovatie ook een goed gevoel voor humor hebt, dan hebben wij de perfecte baan voor jou!We zoeken voor een groeiende, gezonde en innoverende opdrachtgever met werkgebied Eindhoven / Den Bosch namelijk een bouwkundig uitvoerder renovatie en onderhoud met een flinke dosis humor om hun team te versterken. Men gaat serieus te werk, maar ze houden ook van een lach op z'n tijd. Dus als jij een bouwproject kunt laten slagen én het team kunt laten lachen, dan ben jij de persoon die we zoeken!Kortom, als bouwkundig uitvoerder onderhoud en renovatie omgeving Gemert heb jij een belangrijke en afwisselende rol in het succesvol uitvoeren van bouwprojecten. Met jouw organisatietalent, communicatieve vaardigheden en sociale kant ben jij de drijvende kracht achter een team dat gaat voor kwaliteit en veiligheid. En met een goede werksfeer als extra ingrediënt wordt elk project een succes :-)Kom je uit de regio Gemert, heb je minimaal het diploma mbo bouwkunde en ervaring als bouwkundig uitvoerder onderhoud en renovatie of wil je de stap maken naar senior? Neem dan contact met me op. Bel me even voor meer informatie over het bedrijf of als je meer wilt weten over de functie. Mijn nummer is: 06- 20 91 56 99. Je kunt me per mail je belangstelling sturen: Ewout Viergever, [email protected]. Ik ben ook in de avonduren bereikbaar. Ik hoor graag van je! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in