+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gemonde.
Laad meer vacatures

Systeembeheerder Gemonde

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

LEF Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jouw baan als Systeembeheerder

Als systeembeheerder bij Sterknetwerk ben je hét visitekaartje van het bedrijf. Jij zorgt ervoor dat alle systemen zonder problemen dag en nacht kunnen draaien bij meer dan 50 klanten in dienstverlenende-, productie- en engineeringbedrijven. Je zorgt voor een klantvriendelijke afhandeling van ICT vragen van gebruikers. Samen met jouw 2 collega's ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en verleen je 1e en 2e lijn support. Je lost zelfstandig zoveel mogelijk vragen op van gebruikers, wat zowel of afstand of op locatie gedaan wordt. 

Jij haalt voldoening uit het juist inrichten van de servers en backoffice bij klanten, zodat eindgebruikers hier op effectieve wijze gebruik van kunnen maken. Meestal ben jij te vinden op het kantoor in Gemonde, maar soms zal je ook bij klanten langsgaan. Ongeveer 65% van de tijd ben jij bezig met de helpdesk en wijzigingsverzoeken van klanten, waar storingen en aanvragen binnenkomen. Denk hierbij aan het aanmaken van gebruikersaccounts en e-mail adressen en het installeren van nieuwe producten. De overige tijd zal je meer proactief bezig zijn in de vorm van beheer, waarbij je back-ups controleert en ervoor zorgt dat het meldingssysteem accuraat is. 

Met jouw kennis en ervaring beheer jij de Microsoft ICT-infrastructuur bij de klanten van Sterknetwerk, welke onder andere bestaat uit servers, werkstations, netwerkcomponenten, storage- en back-up componenten. Ook de onderlinge samenhang en beveiliging van alle onderdelen is een belangrijk onderdeel van het werk. 

Jouw verantwoordelijkheden: 

  • Jij fungeert als Helpdesk voor je klanten, bij onder andere storingen, wijzigingen en vragen en bereidt migraties voor bij het omzetten naar nieuwe versies binnen bepaalde systemen;
  • Jij waarborgt de continuïteit en de beschikbaarheid van de systemen en applicaties. Bijvoorbeeld het controleren van meldingen in het ticketingsysteem; 
  • Jij voert reparaties uit en installeert hardware, zoals werkplekken, servers en netwerkapparatuur.
Jouw profiel en ambitie

Jij bent klantvriendelijk en schakelt gemakkelijk met diverse klanten. Bij vragen, weet je altijd de juiste hulp en uitleg te bieden. Technisch ben jij goed onderlegd en heb je bij voorkeur ervaring met systeem- en netwerkbeheer. Heb je nog geen ervaring, maar wil je niks liever als aan de slag in de ICT? Dan is er ook plek voor jou!

Jij bent analytisch zeer sterk en leert snel. Verder ben je zelfredzaam, heb je hart voor de zaak en stop je niet voordat je een structurele oplossing hebt gerealiseerd voor eventuele problemen bij klanten. Jij neemt de verantwoording voor je eigen werkzaamheden en wordt intern nog eens specifiek verantwoordelijk voor het meldingssysteem en de back-ups. 

Jij: 

  • hebt kennis van Microsoft Windows 10 en 11, Microsoft Exchange Server, TCP/ IP, SQL Server, Active Directory en Microsoft Office applicaties; 
  • beheerst de Engelse taal, vanwege de communicatie met internationale gesprekspartners bij sommige klanten;
  • hebt een passie voor IT en wil je graag verder ontwikkelen hierin. 

Gezien de ligging van het bedrijf in een klein dorp, is het hebben van een rijbewijs een must om op kantoor te kunnen komen en naar klanten te kunnen gaan. 


Werken bij

Sinds de oprichting van Sterknetwerk in 2002, bieden zij ICT-oplossingen aan kleine en middelgrote bedrijven. Ze zijn een klantgericht bedrijf en hechten veel waarde aan een kwalitatief goede automatisering. Voor iedere klant biedt Sterknetwerk een flexibele, op maat gemaakte,totaaloplossing, wat jouw werk interessant en veelzijdig maakt. 

Met een kort, maar scherp inwerkprogramma zal je in een week tijd veel kunnen leren. Met de brede kennis en jarenlange ervaring van de eigenaar van Sterknetwerk, Mark den Teuling en de collega's binnen het bedrijf, is er veel kennisdeling, innovatie en ontwikkeling. Daarnaast is er een intern handboek waarin alles duidelijk uitgeschreven terug te vinden is.


Dit biedt Sterknetwerk jou als systeembeheerder

Sterknetwerk biedt een goede leer- en werkomgeving voor zowel een starter als een meer ervaren systeembeheerder.

Daarnaast krijg jij:

  • Een passend salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
  • Je start altijd met een tijdelijk dienstverband van 8 maanden;
  • 27 vakantiedagen;
  • Een poolauto op kantoor om naar klanten te gaan; 
  • Bonus aan het einde van het jaar, indien je geen ziekteverzuim hebt; 
  • Een open werkomgeving waarin eigen initiatief gestimuleerd wordt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in