+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Genemuiden.

Bedrijfsautomonteur Genemuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Heb jij een hands-on mentaliteit en vind jij het leuk om te werken met trucks in de transportwereld? Lees dan snel verder en kom meer te weten over jouw nieuwe droombaan als bedrijfsautomonteur!

Functieomschrijving:
  • hands-on mentaliteit
  • dagdiensten
  • montage en onderhoud
  • samenwerken

Binnen deze leuke functie repareer, onderhoud en keur je de voertuigen van de organisatie. Hierbij valt te denken aan voertuigen, trailers en aanhangers. Jij bent een echte aanpakker en stelt je flexibel op ten aanzien van de organisatie en collega's. Jij gaat ervoor zorgen dat het wagenpark van de organisatie in uitstekende staat verkeert door middel van samenwerking met collega's in een goed uitgeruste werkplaats. 

Jij zorgt voor kennis, enthousiasme en ervaring, wij hebben de middelen om jou jouw werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen laten uitvoeren. Heb je al ervaring als (bedrijfs)automonteur of zelfs APK Keurmeester? Dat komt binnen deze functie heel goed van pas. De organisatie vindt het met name belangrijk dat je een echte aanpakker bent die zich collegiaal gedraagt en flexibel opstelt. Je gaat aan de slag in ploegendiensten: maandag t/m vrijdag tussen 06:00 en 18:00 met daarbij een roulatieschema voor het werken op de zaterdagochtend van 07:30 tot 12:00. 

Jij gaat aan de slag bij een internationale logistieke dienstverlener welke gespecialiseerd is in het transport van diverse goederen als vloerbedekking, zonwering en industriële deuren. De organisatie onderscheidt zich door haar bedrijfscultuur waarin no-nonsense en enthousiasme centraal staat. Vakmanschap en ervaring zijn kernwoorden die de organisatie typeren. Het bedrijf kent haar oorsprong in Genemuiden en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele klantgerichte organisatie met verschillende internationale vestigingen. Zo werkt de organisatie op dit moment met zo'n 900 medewerkers in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Tsjechië! Ondanks deze grote omvang zul jij binnen deze organisatie echt jouw eigen steentje bijdragen en gezien worden! 

De werkplaats waarin jij komt te werken bestaat uit een collegiaal en gezellig team van 15 fulltimers. Binnen het team is er ruimte om elkaar te helpen en er heerst een goede en motiverende sfeer.


Wij bieden

Jij gaat werken in een fijne werkplaats met modern materiaal en gereedschap binnen een internationaal familiebedrijf. In dit bedrijf staat collegialiteit hoog in het vaandel en worden jou als werknemer talloze doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden geboden. Bovendien ga jij een passend salaris verdienen naar gelang je werkervaring. Jij start met een contract voor bepaalde tijd en hebt uitzicht op een vast dienstverband, zodat de organisatie lang van jou en jij van hen kunt genieten. In die tijd bouw jij een stevig pensioen op en heb je jaarlijks recht op 24 vakantiedagen met aanvullend 3,5 ATV dagen. 


Wij vragen

Als bedrijfsautomonteur heb jij een actieve en flexibele instelling. Jij denkt graag mee en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan met voertuigen. Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding zoals 'bedrijfsautotechnicus' afgerond. In jouw nieuwe functie werk je goed en veel samen, maar sta jij ook zelfstandig je mannetje. Beschik jij over relevante werkervaring of een certificaat voor APK-keurmeester Zware Voertuigen? Dan sta jij binnen de sollicitatieprocedure met 1-0 voor!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in