+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Application Engineer Genemuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een kei in het beheren van IT-applicaties en kun jij gemakkelijk de wensen van gebruikers omzetten naar concrete acties? Solliciteer dan snel op de functie van Application Engineer!

Functieomschrijving:
  • logistiek
  • applicatiebeheer
  • procesoptimalisatie
  • internationaal familiebedrijf

Als Application Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren, beheren en inrichten van de applicatie VEOS van de opdrachtgever van de organisatie. De applicatie is opgezet binnen het lowcode platform van Thinkwise waardoor het belangrijk is dat je hier genoeg kennis over hebt. 

De opdrachtgever heeft recent een nieuw ordermanagementsysteem geïmplementeerd. Jouw proactieve en sociale vaardigheden helpen je om dit systeem dusdanig in te richten dat deze voldoet aan de wensen en behoeften van de organisatie. Andere taken die jij gaat uitvoeren zijn: het testen van functionaliteiten, uitvoeren van controles, verhelpen van incidenten en het up-to-date houden van het systeem. Je bent dus niet alleen beheerder, maar juist ook ontwikkelaar van het systeem. Het is daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met digitale ontwikkeling en vooruitstrevend denkt en handelt. Met een kritische blik help jij in de verdere ontwikkeling van het systeem en breng je deze naar een hoger niveau zodat processen binnen de organisatie nog efficiënter verlopen. 

Waar kom je te werken?

Jij gaat aan de slag bij een internationale logistieke dienstverlener welke gespecialiseerd is in het transport van diverse goederen als vloerbedekking, zonwering en industriële deuren. De organisatie onderscheidt zich door haar bedrijfscultuur waarin no-nonsense en enthousiasme centraal staat. Vakmanschap en ervaring zijn kernwoorden die de organisatie typeren. Het bedrijf kent haar oorsprong in Genemuiden en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele klantgerichte organisatie met verschillende internationale vestigingen. Zo werkt de organisatie op dit moment met zo'n 900 medewerkers in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Tsjechië! Ondanks deze grote omvang zul jij binnen deze organisatie echt jouw eigen steentje bijdragen en gezien worden! Op jouw afdeling heb je veel vrijheden en werk je samen met je collega's in een werksfeer waarbij gelijkwaardigheid belangrijk is. Jij gaat werken binnen een team van 12 enthousiaste en gecommitteerde IT medewerkers.


Wij bieden

Hebben wij zojuist jouw droombaan omschreven en ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij jou kunnen bieden?

De organisatie biedt jou een goed salaris passend bij jouw relevante werkervaring. Bij aanvang start je met een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband waarin je 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen wordt aangeboden. Binnen de organisatie zijn veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en zul jij een goede pensioensregeling treffen. Los van deze voorwaarden ga jij werken in een internationaal familiebedrijf waarin je samenwerkt met de leukste collega's en er veel flexibiliteit is. Zo wordt zelfs de mogelijkheid geboden om thuis te kunnen werken inclusief een ingerichte werkplek. 


Wij vragen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Application Engineer beschik jij over HBO werk- en denkniveau en ben je leergierig ingesteld. Jouw ervaring met Thinkwise en procesverbetering helpt jou in je nieuwe functie om proactief aan de slag te gaan met procesverbetering. Daarnaast heb jij kennis van MS SQL Server, T-SQL, XML/XSD/XSLT, Weservices, Rest API en JSON. Met jouw ondernemende houding til jij de IT afdeling naar een hoger niveau!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in