+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Quality Engineer Genemuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkis / verder met werk

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Kun jij de klacht omzetten in een uitdaging om verbetering te realiseren? Pak jij de kans als die er ligt, ook als je daarmee een risico neemt? Dan is deze functie als Quality Engineer jou op het lijf geschreven.

Functieomschrijving:

Jij gaat als Quality Engineer aan de slag als vertegenwoordiger van de klant. Door de uitvoer van oorzaakanalyses en de daarbij behorende verbeterplannen breng jij met het team het bedrijf naar een hoger niveau. Samen met collega's spar je over data om tot een verbetervoorstel te komen. Hierbij is het contact met klanten over problemen en oplossingen essentieel. Naast het klantcontact is het binnen jouw rol als Quality Engineer ook van groot belang dat je helpt met het opzetten en onderhouden van automotive Core Tools zoals FMEA's, CP's en MSA's. Je bent kwaliteitsbewust en draagt bij aan het verbeterproces van de organisatie!

Jij bent werkzaam voor een internationale tapijtfabrikant. De familie organisatie is in 1918 opgericht als fabrikant van biezen matten. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een speler van wereldformaat en levert de organisatie tapijt aan meer dan 75 landen wereldwijd. De organisatie richt zich op verschillende marktsegmenten, namelijk: automobiel industrie, residentieel, project, landscape en de beurssector. Voor de automobiel industrie ontwerpt de organisatie bijvoorbeeld tapijt voor de automatten van diverse autofabrikanten, zoals Mercedes en BMW.

Jij maakt tevens onderdeel uit dan een dynamische, professionele werkomgeving en je gaat samenwerken met nuchtere en loyale collega's. De organisatie kent korte communicatielijnen en verstrekt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Jij gaat een bijdrage leveren aan de identiteit van het bedrijf met waarden als orde en netheid, discipline en betrokkenheid.  


Wij bieden

Herken jij je in het bovengenoemde? Mooi! Uiteraard staan hier een aantal goede arbeidsvoorwaarden tegenover:

Jij mag werken in een moderne en innovatieve organisatie die uitsluitend draaiende wordt gehouden door de meest gedreven en enthousiaste collega's. Binnen jouw functie als Quality Engineer is er zeker de ruimte om jouw ideeën te delen. Afhankelijk van scholing en ervaring biedt de opdrachtgever een ruim salaris met daaraan verbonden een eindejaarsuitkering. Jij start met een contract voor bepaalde tijd in deze interessante functie waarbij uitzicht is op een vast dienstverband. Jou wordt een uitgebreid aanbod aan scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden geboden die aansluit bij jouw ambities. Je komt goed beslagen ten ijs met een laptop en mobiele telefoon van de zaak. In jouw 38-urige werkweek heerst een grote mate van flexibiliteit. Tot slot wordt ook een goede werk-privé balans gewaarborgd door het aanbod van 25 vakantiedagen. 

Klinkt goed? Mooi! Solliciteer dan snel via de button!


Wij vragen

Analytisch, vooruitstrevend en gemotiveerd zijn termen die jou typeren. Jij legt gemakkelijk contact met je collega's maar baseert je op statistieken en feiten. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de technische materie maar hebt ook kennis van de supply chain welke je kunt gebruiken in het analyseren en verbeteren van het product in de organisatie. Daarnaast beschik jij over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding met als must de beheersing van de Engelse taal. Kun jij daarnaast een aardig woordje Duits of heb je ervaring met automotive Core Tools? Dan heb je bij deze mooie werkgever een streepje voor. Tot slot is het belangrijk dat je consciëntieus bent en tegelijkertijd samenwerken hoog in het vaandel hebt staan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in