+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Genemuiden.

Applicatiebeheerder Genemuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van der Sluis Technische Bedrijven

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.136 - € 5.053 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Applicatiebeheerder

Een van de leveranciers liet weten dat er een nieuwe versie uitkomt,” oppert je collega tijdens de dagstart. “Ik denk dat dit een goede oplossing is voor het probleem dat we nu veel zien binnenkomen bij de servicedesk.” “Goed opgemerkt,” zeg je. “Ik zal me erin verdiepen en kijken welke mogelijkheden er voor ons in zitten.” Heel waardevol dat jullie elkaar regelmatig opzoeken, want zo weet je precies wat je collega’s bezighoudt. Uiteindelijk streven jullie als team natuurlijk naar hetzelfde: het behouden van de continuïteit en het verbeteren van de workflow. “Laten we het in de gaten houden,” concluderen jullie.

Na de verkwikkende dagstart komt een van de projectleiders op je af. “Fantastisch hoe de adviesorder informatie zichtbaar is in 4PS. Nog bedankt voor je inzet!” Met een voldane glimlach op je gezicht en een kopje koffie in je hand duik je gedurende de dag in het incidentenbeheer. Jij bent de onmisbare schakel voor het soepele verloop van bedrijfsactiviteiten binnen Van der Sluis én levert ook nog eens een positieve bijdrage aan het klantgeluk. Je kijkt nu al uit naar de uitdagingen van de rest van de dag!

We zullen ons eerst even voorstellen:

Wij zijn Van der Sluis. Ons familiebedrijf is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio. Met de drie bedrijfstakken Installatie, Constructie en Agri zijn wij actief op uiteenlopende terreinen, en op elk daarvan zijn we een sterk betrouwbare partner voor elk integraal bouwproces. Onze deskundige collega’s werken met humor en vol trots aan mooie projecten van opdrachtgevers waar we al jarenlange relaties mee hebben! 

Naast dat we continu te maken krijgen met allerlei ontwikkelingen, investeren we ook graag in de ontwikkeling van onze collega’s. We hebben oog voor het individu en geven veel om het welzijn van onze collega’s.

Wie zoeken wij?
Om ons IT-team verder te versterken zijn we op zoek naar een Applicatiebeheerder: een digitale magiër die de behoeften van eindgebruikers kent. Een pionier die altijd op zoek is naar verbeteringen en klantgericht kan denken. Iemand die zich kan inleven in een andere rol en functie, zodat een goede probleemanalyse kan worden gemaakt. Een teamplayer en fijne sparringspartner, die denkt in oplossingen.

Als Applicatiebeheeder:

  • Ben je de held die ervoor zorgt dat alles blijft draaien;
  • Bedenk je nieuwe functionaliteiten met jouw flexibele en creatieve geest en ben je de innovator die altijd op zoek is naar verbeteringen;
  • Beheer en onderhoud je applicaties om de continuïteit, veiligheid en performance te behouden.

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Applicatiebeheerder die qua karakter, motivatie en visie perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

  • In het bezit van minimaal een mbo-4-diploma, in een relevante richting;
  • Goed in Engels, in woord en geschrift;
  • Een digitale en leergierige enthousiasteling die wellicht al ervaring heeft opgedaan in een soortgelijke functie of bereid is zichzelf te ontwikkelen op dit gebied;
  • Een klantgerichte sparringspartner voor de key-users, die applicaties kan optimaliseren naar de behoeftes van de eindgebruikers en daarbij ook verder dan de bestaande processen durft te kijken;
  • Een flexibele teamplayer die graag samenwerkt met het hele team en met verschillende key-users kan communiceren.

Herken jij jezelf terug in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Applicatiebeheerder kunnen zijn.

Met wie en voor wie werk je?

Jij gaat aan de slag in het IT-team, waar jij je aansluit bij 16 enthousiaste collega’s. Je werkt veel samen met de andere applicatiebeheerders, de teamleider en de IT-servicedesk. Daarnaast communiceer je regelmatig met medewerkers van verschillende afdelingen. Het is dan ook belangrijk dat jij jouw technische keuzes en oplossingen weet te onderbouwen op het kennisniveau van je collega.

Ben jij al enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig wat we jou allemaal te bieden hebben? Lees hieronder dan snel nog even een minuutje verder over deze unieke functie.

Wat doe je zoal tijdens een werkdag?

  • Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van de business. Hierbij beantwoord je vragen die binnenkomen via de IT-Servicedesk en ben jij de key om tot de juiste oplossing te komen.
  • Je werkt met het ERP systeem-4PS (Microsoft 365 Business Central)
  • Ook het onderhoud van installaties, configuraties en updates hiervan behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden.
  • Jij zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan licentievoorwaarden en dat de beveiligings- en privacyvoorschriften worden nageleefd.
  • Je bent de drive voor ontwikkelingen op de running business en regelt nieuwe programmatuur en innovaties.
  • Je denkt altijd mee, houdt je kennis up-to-date en adviseert in welke applicatie of programmatuur meerwaarde heeft.

Dit krijg je van ons

  • Een leuke, uitdagende baan voor 32 - 40 uur per week.
  • Een goed salaris tussen de € 3.136 en € 5.053, afgestemd op jouw kennis en ervaring.
  • Meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Een reiskostenvergoeding van netto € 0,23 per kilometer. Werk je liever een dag thuis? Ook dat is mogelijk bij een fulltime dienstverband.
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en 13 ATV-dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
  • Alles wat je nodig hebt voor een prettige werkdag.
  • Je profiteert van een uitstekende pensioenregeling bij ASR, met ouderdoms- en nabestaandenpensioen, individueel advies en de optie voor een ANW-pensioenverzekering 
  • En last but not least: fijne collega’s en ruimte om de functie zelf deels in te richten.

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij een financieel gezond familiebedrijf dat graag investeert in haar medewerkers? Heb jij de brains, skills en drive die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Applicatiebeheerder.

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd!

  1. Klik op ‘reageer direct’.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Klik op verzenden.

Pim Fijnvandraat (Recruiter Van der Sluis) op telefoonnummer: 06- 21 30 79 66 of via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in