+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Genemuiden.

BIM modelleur Genemuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken iemand die van woningbouw houdt en graag in een team werkt. Je gaat tekeningen maken en zorgen dat alles goed loopt op de bouwplaats. Ook help je collega's en werk je samen aan projecten. We bieden een plek waar je kunt groeien en leren. Samen werken we hard en hebben we plezier. We organiseren ook leuke activiteiten buiten het werk. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken een gedreven professional die niet alleen in staat is om ontwerpen om te zetten in concrete plannen, maar ook gepassioneerd is over de wereld van woningbouw. Of je nu al een aantal jaar aan het werk bent of aan het begin van je carrière staat, wij bieden een kans om jouw talenten verder te ontwikkelen en te groeien in een inspirerende omgeving.

Functieomschrijving:

Als tekenaar ben jij de sleutel tot succes, verantwoordelijk voor het opnemen van installaties op locatie, het uitwerken van technische ruimten, en het nauwkeurig controleren van tekeningen. Je analyseert verschillende tekeningen, signaleert knelpunten en zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering van het project.

Organisatorisch ben je onmisbaar, met deelname aan werkoverleg, afstemming met engineers en projectleiders, en het beheren van tekeningen van derden. Je houdt orde en netheid op de werkplek, terwijl je administratieve taken verricht.

Als ondersteuning voor jouw collega's geef je technische hulp en aanwijzingen. Kortom, jij bent de schakel die het project soepel laat verlopen. 

Van het plaatsen van sanitaire installaties tot mechanische ventilatiewerken, loodgieterswerk en centrale verwarming, tot het installeren van warmtepompen; dit bedrijf biedt een breed scala aan diensten. Met een team van ongeveer 100 gepassioneerde collega's, zorgen we voor het gehele proces, van engineering tot realisatie, in nieuwbouwwoningen.

Bij ons staat de mens centraal - het hart van ons bedrijf. Daarom investeren we in jou en bieden we mogelijkheden voor persoonlijke groei. Samen leren we, maken we fouten en stimuleren we elkaar. Bij ons werk je niet alleen, maar als onderdeel van een hechte familie. Ervaar de verbondenheid en groei met ons mee!


Wij bieden
  • Een goed salaris dat meegaat met jouw ontwikkeling;
  • Per jaar 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. fulltime;
  • De mogelijkheid om door te groeien;
  • Werken in een informele werksfeer met leuke collega's;
  • De kans om mee te doen aan diverse bedrijfsuitjes.
Wij vragen
  • Je bent netjes en geordend;
  • Je kan diverse tekeningen analyseren;
  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in