+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gennep.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG – jouw kansen voor 2024 Gennep

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cura con Cura zorgbemiddeling

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Heb je net je diploma Verzorgende IG behaald en twijfel je over je volgende stap in de zorg? Misschien is er meer mogelijk dan je denkt. Als zorgbemiddelaar kan ik je helpen om verschillende kansen te ontdekken, zoals doorgroeimogelijkheden, bijzondere opleidingen of werken in verschillende zorgsectoren. Ik ken de zorg van binnenuit en help je gratis om een nieuwe, passende uitdaging te vinden. Interesse in ons bedrijf? Kijk verder!
 

Volledige vacaturetekst

Eenmaal je diploma op zak? Meestal krijg je bij je laatste stageplek een baan aangeboden. Gemakshalve accepteer je deze baan. Begrijpelijk. Er liggen misschien meer mogelijkheden op je te wachten waar je nog nooit aan hebt gedacht. Kan je hierbij hulp gebruiken. Ik weet welke organisatie jou kan beiden waar jij naar opzoek bent.


Misschien wist je meteen na de middelbare school al dat je voor de zorg geboren bent. Of ben jij op latere leeftijd met de zorg in aanraking gekomen. Meestal heb je via een BBL traject het diploma Verzorgende IG gehaald.

Voor beide liggen er volop kansen in de zorg. Door stage te lopen maak je op de werkvloer al kennis met je toekomstige werkplek. Het is gemakkelijk om een baan te aanvaarden tijdens je laatste stage. Het kan ook zijn dat je twijfelt of deze plek wel helemaal bij nou past.

Laten wij samen eens kijken wat er voor mogelijkheden zijn binnen de zorg. Wil je na je studie bv. nog de opleiding verpleegkunde gaan volgen. Wat zijn de kansen binnen de GGZ, ouderenzorg of geestelijk gehandicaptenzorg. Door mijn werk als zorgbemiddelaar heb ik alle facetten van de zorg leren kennen. Hierdoor weet ik wat voor mogelijkheden er zijn voor jou. Geheel gratis coach ik jou naar een nieuwe uitdaging binnen de zorg.



Gevraagd

Diploma mbo verzorgende IG niveau 3
Diploma mbo maatschappelijke zorg / verzorgende IG Niveau 3
Diploma mbo sociaal pedagogisch werk


Aanbod

Contract voor onbepaalde tijd
Contract bespreekbaar: 0 tot 36 (in overleg)
Regio: Venray
Uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden passend bij de functie

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg- en welzijnssector, waar jij in dienst treedt bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe baan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in