+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectingenieur grondwater Gent (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Witteveen+Bos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Projectingenieur grondwater

Wil jij jouw grondwaterexpertise inzetten om watermanagement te verbeteren? Samen met jou werken we aan actuele vragen voor waterveiligheid, watermanagement, infrastructurele projecten en eco(hydro)logie.

In deze functie werk je mee aan een breed scala van projecten. Allemaal met een grondwatercomponent én raakvlak met andere disciplines.

Voorbeelden zijn grondwatermodellering en analyse, ten behoeve van infrastructurele projecten en dijkversterkingen, ecohydrologische systeemanalyse voor herstel van grondwaterafhankelijke natuurgebieden, ontwikkelen van concepten voor zoetwatervoorziening, het opstellen van gebiedsdossiers voor drinkwaterwinningen en het inrichten van grondwatermeetnetten. Je werkt voor diverse opdrachtgevers, waaronder Vlaamse Overheid, provincies, steden, gemeentes en privébedrijven. Samen met een dynamisch team werk je aan diverse interessante projecten in het binnen- en buitenland. Bovendien werk je veel samen met collega’s uit andere disciplines, zoals geotechnici, waterbouwers, ecologen en ontwerpers.

Witteveen+Bos biedt jou de mogelijkheid om te ontwikkelen in verschillende richtingen. Hierbij kun je denken aan het worden van expert in je (deel)vakgebied, of je richten op commerciële en management gerelateerde rollen door bijvoorbeeld de rol van projectleider op je nemen. Passie voor het vak geohydrologie is bij ons een belangrijke drijfveer. Je wisselt je werkzaamheden op dagelijkse basis af tussen geohydrologische modellering, datamanagement en digitalisering, advisering en het schrijven van rapportages. Hierbij werk je met software pakketten als MODFLOW/FloPy, iMOD, tijdreeksanalyse, GIS en Python. Regelmatig overleg met collega’s, een projectteam en/of opdrachtgevers is bepalend voor het succes van je opgave. In ons werk gebruiken we state-of-the-art kennis, die we samen met jou verder ontwikkelen via lopende toegepaste opdrachten en meer fundamentele onderzoeksprojecten. Continue innovatie en optimalisatie van onze onderzoeksmethoden vormt de basis van ons succes.

Als grondwaterexpert maak je onderdeel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Kusten, Rivieren en Steden. Deze PMC draagt bij aan het duurzaam gebruiken en inrichten van het watersysteem in België en in het buitenland. De medewerkers voeren integrale projecten uit waarbij afstemming plaatsvindt tussen onder andere ruimtelijke ontwikkelingen, waterkwaliteit, waterbeschikbaarheid, duurzaamheid en de effecten van klimaatverandering.

Wat wij vragen
  • afgeronde opleiding in ingenieurswetenschappen;
  • je bent (bijna) afgestudeerd, of beschikt al over passende werkervaring;
  • enthousiast over het vak, leergierig, creatief en sociaal;
  • goede communicatieve vaardigheden (spreken en schrijven).
Wat wij bieden
  • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • de mogelijkheid om je zowel op inhoudelijk vlak als in de breedte te ontwikkelen;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen die gericht zijn op je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • voor recent afgestudeerden bieden we bijvoorbeeld een speciaal opleidingstraject: het ‘Starterstraject’ aan;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!


Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij onze HR afdeling via mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Gerelateerde zoekopdrachten

Project EngineerSalaris Project Engineer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in