+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Giessen.
Laad meer vacatures

Voorman Productie Bostik Giessen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Neem de leiding als Voorman Productie en zorg voor een soepel lopend productieproces. Je werkt met een team aan het mengen, aanvullen en inpakken van producten. Je zorgt dat de machines goed werken en doet kwaliteitscontroles. Alles gebeurt volgens een speciale methode die zorgt voor een schone werkplek. Een mooie kans om jouw passie voor productie en verbetering in te zetten. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Neem de volgende stap in je loopbaan als Voorman Productie! Jouw leiderschapsvaardigheden zorgen voor een naadloos verlopend productieproces binnen een gedreven team. Veiligheid staat bij jou voorop, je bent gepassioneerd over productie en streeft voortdurend naar verbetering. Het productieproces omvat het mengen, aanvullen en inpakken van de producten.

Daarnaast werk je samen met de ploegleider aan de verantwoordelijkheid voor een eigen team van 40 medewerkers. Je waarborgt een efficiënte werking van het machinepark en minimaliseert stilstand. Naast operationele taken voer je diverse kwaliteitscontroles uit en ben je verantwoordelijk voor klein onderhoud waar nodig. Alles wordt uitgevoerd volgens de 5S-methode, waardoor we gezamenlijk zorgen voor een schone en georganiseerde werkomgeving.

Jij bent:

  • Verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een team van 40 medewerkers.
  • Gericht op het optimaliseren van het machinepark, het verhogen van het rendement en het onderhouden van apparatuur, inclusief het uitvoeren van kwaliteitscontroles.
  • Bezig met het uitvoeren en begeleiden van productieprocessen volgens vastgestelde procedures.

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Reageer nu!



Gevraagd

Wij zoeken een ervaren Voorman Productie met een passie voor techniek en veiligheid. Heb jij een proactieve houding en ben jij een sterke teamspeler? Jij bent daarnaast ook in het bezit van eigen vervoer en het bezit van een heftruckcertificaat is een pré. Jij hebt ook kennis van veiligheidsprocedures en persoonlijke beschermingsmiddelen. Lees dan snel verder:

  • Mbo+ werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante productie-ervaring
  • Ervaring met Lean, 5S en TPM
  • Bereidheid tot werken in 2-ploegendienst

Kan jij je vinden in deze punten? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!



Aanbod

  • Een goed salaris oplopend tot wel €3.400,- bruto per maand exclusief ploegentoeslag
  • 14% ploegtoeslag en 35+ vakantiedagen
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en daarmee alle kans om je ambitie waar te maken
  • Een functie waarin je veelzijdig bezig bent: medewerkers aansturen, je steentje bijdragen in het productieproces, veiligheid en zelf de handen uit de mouwen steken
  • Gratis fruit en zuivel naar keuze


Bedrijfsomschrijving

Ons product wordt wereldwijd gebruikt in de bouw, industrie en consumentenmarkt. Dit doen we met zo'n 5.000 mensen in dienst verspreid over 50 landen op 5 continenten. Binnen de organisatie staan kernwaarden als teamwork, saamhorigheid en kansen centraal. Omdat wij werken aan een hoogwaardig product verwachten wij dit ook van onze medewerkers. Je werkt in deze rol nauw samen met anderen en om die reden moet er een "klik" zijn. Wij zijn één groot wereldwijd team en vanuit verbinding en samenwerking heeft iedere medewerker een bijdrage aan het bedrijfsresultaat. Wij moedigen je aan om vooruit te denken en te dromen over wat je zou willen bereiken. We waarderen en stimuleren initiatief, creativiteit en ambitie. Daarom bieden we iedere medewerker een veilige en flexibele werkomgeving om te groeien. Dus naast de gezellige sfeer, staan ook internationale mogelijkheden en kansen centraal. Het betreft een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Wij weten alles over deze vacature en over deze werkgever en zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen. Interesse?Laat jouw precisie en gestructureerde aanpak het verschil maken. We zien uit naar jouw sollicitatie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in