+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gilze.
Laad meer vacatures

Timmerman Gilze

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

Als timmerman of timmervrouw werk je aan het vervangen van ramen en deuren, het repareren van houtrot en het plaatsen van beglazing. Je maakt zelf keuzes en zorgt voor goede houtconstructies. We helpen je groeien door cursussen en regelmatig contact. Ook spaar je punten waarmee je leuke dingen kunt krijgen. Plus, je bent welkom op onze gezellige barbecues en borrels. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als timmerman of timmervrouw ben je verantwoordelijk voor diverse taken, zoals het vervangen van ramen en deuren, het repareren van houtrot en mogelijk het plaatsen van nieuwe beglazing. Je werkt zelfstandig en organiseert je eigen taken, waarbij het leveren van duurzame en functionele houtconstructies jouw verantwoordelijkheid is.


Ben jij het?

Je hebt kennis van houtbewerking op mbo 1-niveau en enkele jaren ervaring als timmerman of in de schildersbranche. Je bent op de hoogte van milieu- en veiligheidsvoorschriften. Communicatief ben je sterk en je kunt op een heldere en prettige manier met klanten en collega's omgaan. Het bezit van een rijbewijs is ook vereist.


Wat wij bieden

Op basis van je ervaring als timmerman of -vrouw kun je een salaris verwachten vanaf €2.800,- bruto per maand, uitbetaald per week of per vier weken. Bij een succesvolle samenwerking ligt een vast contract op korte termijn binnen handbereik. We bieden voldoende mogelijkheden voor groei, zoals cursussen en regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier en vertrouwen naar je werk gaat. Je spaart punten met elk gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor uitjes, gereedschappen en andere cadeaus. Uiteraard ben je van harte welkom op onze jaarlijkse barbecues en borrels, waar je al je collega's weer kunt ontmoeten.


Waar jij werkt

Je komt te werken bij een bedrijf dat al zo'n 40 jaar actief is op het gebied van schilderwerk en geveltotaalonderhoud. Een goede samenwerking staat bij ons altijd centraal, en we kijken ernaar uit om ook met jou een succesvolle samenwerking aan te gaan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in