+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gilze.
Laad meer vacatures

Schilder Gilze

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder in jouw eigen regio? Bij ons vind je de perfecte werkplek, of je nu houdt van kleinere klussen of grotere projecten. We zorgen dat je werk netjes en goed gedaan wordt. Naast schilderen, kun je ook andere taken verwachten zoals houtrotreparatie of behangen. We helpen je groeien door gratis cursussen en een spaarsysteem voor leuke extra s. Ook hebben we gezellige evenementen zoals een zomerbarbecue. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder in West-Brabant? Bij ons ga je aan de slag in je eigen regio bij een opdrachtgever die perfect bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere opdrachten of liever betrokken bent bij grootschalige projecten, wij zorgen ervoor dat het werk altijd op een nette en verantwoorde manier wordt uitgevoerd. Als schilder kun je een gevarieerd takenpakket verwachten, variërend van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Wij vinden de ideale werkplek voor jou op basis van jouw ervaring en vaardigheden.


Ben jij het?

Je bent een schilder met enige ervaring in het vakgebied. Je hebt de kennis om zelfstandig te werken, maar bent ook bereid om samen te werken met collega's aan grotere projecten. Zelfs als je nog weinig of geen ervaring hebt, ben je bij ons welkom! Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal redelijk beheerst en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Indien nodig kun je kosteloos via Faber een VCA-certificaat behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bepalen we een passend salaris, gebaseerd op jouw kennis, ervaring en vaardigheden als schilder. Dit zal liggen tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je kunt zelf kiezen voor een pensioensregeling die het beste bij je past, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We streven ernaar om je snel te plaatsen bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Daarnaast ben je bij ons meerdere keren per jaar welkom om kosteloos cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen als vakman. Met ons spaarsysteem verdien je punten bij elke gewerkte uur, die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en zelfs complete weekendjes weg! Ook kijken we uit naar je aanwezigheid op onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels, samen met je Faber-collega's.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij je past en projecten heeft in jouw buurt. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat, en we blijven er samen voor zorgen dat je je altijd op je plek voelt. Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in