+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gilze.

Verkoopmedewerker tankstation bakery Gilze

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Duijndam Uitzendgroep

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,75 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons tankstation in de buurt van Gilze is een baan als tankstation medewerker heel speciaal. Je doet veel meer dan alleen bij de kassa staan. Elke dag is anders. Je helpt klanten, maakt bestellingen klaar, houdt de winkel en het buitenterrein schoon, en zorgt dat alles in de winkel netjes is. Ook werk je soms in de keuken waar je lekkere broodjes maakt. Je moet snel kunnen werken, vooral als het druk is. Het is een baan waar je veel kunt leren en waar je veel verschillende dingen doet. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Bij onze opdrachtgever in Gilze is een tankstation medewerker veel meer dan iemand die alleen maar de brandstof afrekent achter de kassa. Je bent een echte multi-inzetbare topper: Jij kan je aanpassen aan iedere situatie. Geïnteresseerd in deze baan waar geen dag hetzelfde is? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!


In het tankstation van onze opdrachtgever in de omgeving van Gilze ontvang je de gasten met een lach en maak je de bestellingen klaar. Om het tankstation zo uitnodigend mogelijk te maken, zorg je voor de schoonmaak in de winkel plus het voorterrein en dat alle producten in de schappen netjes op voorraad en gespiegeld zijn. Tegelijkertijd houd je als beveiliger de camera beelden van het voorterrein in de gaten. In het horeca gedeelte sta je in een open keuken de vers belegde broodjes te maken voor de klanten. Het kan druk worden tijdens de lunchtijd en de spitsuren, dus je bent geordend en vliegensvlug met het klaarmaken van alle bestellingen. Kortom een baan met veel verantwoordelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden.



Gevraagd

Kan jij zelfstandig te werk gaan, ben je klantgericht ingesteld en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kijk jij niet op van bijzondere situaties, omdat je stressbestendig bent en snel kan schakelen? Daarnaast heb je misschien al enige ervaring met klantcontact, horeca en/of verkoop?
Ook ga je accuraat en netjes om met het handhaven van procedures, zoals de voedselwarenwet of de HACCP. Deze procedures worden als je bent aangenomen zorgvuldig met je doorgenomen.

In de omgeving liggen meerdere tankstations, dus als je over een rijbewijs en eigen vervoer beschikt kunnen we meer kanten op.



Aanbod

  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vanaf de eerste werkdag word je meegenomen in onze aantrekkelijke Plus pensioensregeling;
  • Reiskostenvergoeding indien de afstand woon-werkverkeer meer dan 10 kilometer is;
  • Een baan met veel afwisseling, geen dag is hetzelfde;
  • Bij goed functioneren word je overgenomen door onze opdrachtgever;
  • Je start met een bruto uurloon van €13,75 (v.a. 21 jaar, conform CAO).

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in