+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist Kind en Jeugd – Goes Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.835 - € 5.848 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Voor onze vestiging Goes zijn we op zoek naar een GZ psycholoog. Zowel zzp als loondienst zijn beide welkom te solliciteren. 
Als GZ-psycholoog voor onze vestiging Goes behandel je kind en jeugd (0-18 jaar) met een verscheidenheid aan klachten in de G-BGGZ en SGZZ en vervul je tevens de rol van regiebehandelaar voor een enkele basispsychologen. Je komt daarnaast te werken in een zelf-organiserend team waarbij kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staat.


Wat ga je doen?

Je behandelt een cliëntpopulatie die een grote verscheidenheid aan psychische problemen kent, waaronder bijvoorbeeld angst- en stemmingsstoornissen, PTSS en milde persoonlijkheidsproblematieken. De behandelingen worden over het algemeen kortdurend en individueel aangeboden en ondersteund door e-health, en waar mogelijk in groepsverband. Tijdens de behandelingen staat de hulpvraag van de cliënt centraal waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van evidence-based behandelmethodieken. Ook het uitvoeren van diagnostiek zal mogelijk tot je takenpakket horen. Daarnaast vervul je de rol van regiebehandelaar en ben je verantwoordelijk voor het geven van werkbegeleiding aan enkele basispsychologen en mogelijk aan piogs waar casuïstiek en persoonlijke ontwikkeling wordt besproken.


Team Goes

Werken bij Mentaal Beter is onderdeel zijn van één gezamenlijk doel: “Heel Nederland Mentaal Beter”. Van Groningen tot Terneuzen en van Hoofddorp tot Tilburg. Ieder team heeft een eigen verhaal, iedere collega een eigen motivatie. Samen zijn we één geheel, één organisatie, met dezelfde kernwaarden: persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken. In Goes bestaan er momenteel twee teams voor Kind en Jeugd (met een dependance locatie in Tholen en Zierikzee). Het totale team bestaat daar in totaal uit 11 collega’s van basispsychologen, GZ-psychologen, een psychiater, een psychodiagnostisch medewerker en een systeem therapeutisch werker. Het team in Goes omschrijft zich als enthousiast en gepassioneerd, waarin kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan. Er heerst op beide locaties een open sfeer waarbij we een opendeur beleid hanteren, hierdoor zijn de lijnen kort en wordt er snel geschakeld. We maken onderdeel uit van het samenwerkingsverband Jeugd Voorop om integrale jeugdzorg aan te bieden in Zeeland.


Vereisten

Binnen Mentaal Beter streven we naar een harmonieuze samenwerking tussen verschillende individuen, disciplines en expertises. Hierin vinden we in elk geval de volgende punten belangrijk:

  • Je bent ingeschreven in het BIG register en hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist.
  • Je hebt een mooi pakket aan cursussen gevolgd, zoals de basiscursus CGT, EMDR, ACT en schematherapie.
  • Je hebt uitgebreide aantoonbare ervaring als regiebehandelaar in het geven van werkbegeleiding en supervisie aan zowel basispsychologen als piogs.
  • Je hebt ervaring in het werken met kinderen, jeugdigen, hun ouders en/of jongvolwassenen.

Enthousiast geworden?

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Mathilde Westerman-Hoefnagel (Corporate recruiter) via whatsapp, bellen 06 13353557 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor meer informatie kijk je op


Wat bieden wij jou?

Werkend als GZ psycholoog bij Mentaal Beter krijg je een functie waarbij bevlogenheid, pionieren, vrijheid en aanpakken jouw krachtbronnen zijn. Wij werken in kleine teams, volgens de Holacracy-methode. Dit is een besturingsmodel waar de verantwoordelijkheden worden verdeeld over alle medewerkers binnen deze locatie. Door effectieve overleggen is er veel ruimte voor eigen initiatief en worden spanningen en problemen snel en doelgericht aangepakt om ontwikkeling mogelijk te maken. Op deze manier werken we op een laagdrempelige en persoonlijke manier wat leidt tot een hoge mate van betrokkenheid, toegankelijkheid en openheid binnen het team.

Daarnaast bieden we het volgende:

Loondienst: 

  • Inschaling in schaal 65, cao ggz: € 3.835,- en € 5.848,- op basis van 36 uur.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, fietsplan, pensioenregeling, eindejaarsuitkering, verlofdagen en (digitale) teamuitjes.
  • De mogelijkheid om thuis te werken. Laptop en telefoon wordt hierbij gefaciliteerd.
  • Een jaarlijks opleidingsbudget voor het volgen van opleidingen naar keuze.
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500 (op basis van een fulltime dienstverband) wanneer je op 1 juli in dienst bent. Voor de besteding hiervan kun je kiezen uit de drie opties zoals beschreven in de cao ggz.
  • Ruimte om intervisie en supervisie bij te wonen.
    In-company opleidingsplan.

Op ZZP basis wordt het uurtarief in overleg bepaald. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in