+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

Junior omgevingsmanager infraprojecten Goes

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Als junior omgevingsmanager infraprojecten in de regio van Goes word je natuurlijk op weg geholpen door jouw collega's die al wat ervaring hebben. Samen met je team werk je hoofdzakelijk voor aannemers en zorg je dat alles wat met de omgeving te maken heeft, zoals stakeholders, vergunningen en communicatie tot in de puntjes geregeld is, zodat de uitvoering niet voor verrassingen komt te staan. Je werkt aan projecten zoals dijkversterkingen, oeververbeteringen, sluisrenovaties en aanleg, onderhoud aan watergangen, aan- en verleggen van pijpleidingen, riolering en wegen. Samen jouw team werk je aan spraakmakende projecten die zichtbaar zijn in Zeeland en daarbuiten. Tegelijkertijd breng je jouw ontwikkeling in een stroomversnelling!


Functie eisen

Om succesvol te worden als junior omgevingsmanager, hoef je niet 10 jaar ervaring te hebben, maar is het vooral belangrijk dat je een aantal competenties hebt en affiniteit hebt met het werkveld. Denk onder andere aan:

  • Hbo of Wo opleiding richting civiele techniek, watermanagement, planologie, ruimtelijke ordening of anderszins in de bebouwde omgeving, dan wel bestuurskunde, bedrijfskunde, communicatie
  • Affiniteit met water- en infraprojecten / openbare ruimte
  • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Enthousiast over het werkveld en leergierig je hier in verder te ontwikkelen
  • Rijbewijs B
  • Competenties; proactief, helicopterview, empathisch, analytisch, communicatief sterk
  • 0 tot 5 jaar ervaring. Als je meerdere jaren ervaring hebt in een soortgelijke functie is de rol ook beschikbaar op medior en senior niveau en geldt een hogere salarisschaal


Bedrijfsomschrijving

Wil jij bijdragen aan het soepel laten verlopen van infrastructurele en waterbouwkundige projecten zoals dijkversterkingen, oeververbeteringen, sluisrenovaties en aanleg, onderhoud aan watergangen, aan- en verleggen van kabels en pijpleidingen, riolering en wegen? Ben je omgevingsbewust en communicatief sterk? Grijp je kans en ga aan de slag als junior omgevingsmanager bij dit groeiende Zeeuwse bedrijf in regio Goes! Deze onderneming is gespecialiseerd in het in goede banen leiden van alles wat geregeld moet zijn voordat een infrastructureel project succesvol ten uitvoer gebracht kan worden. Werkplezier en ontwikkeling gaan hier hand in hand. Natuurlijk krijg je een goed inwerktraject, een buddy, opleidingsbudget en ga je samen met jouw collega's werken aan allerlei projecten, van klein tot groot. Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Lennard Krens. Hij kijkt graag samen met jou of je onderdeel kan worden van dit team van jonge én ervaren specialisten! Je bereikt Lennard op zijn mobiele nummer: 06 1229 44 48 voor een belletje of WhatsApp. Je CV kun je mailen naar [email protected] onder vermelding van junior omgevingsmanager infraprojecten in de regio Goes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in