+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

ANIOS | Medical Traineeship Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Focus je in deze tijd op je professionele ontwikkeling! Ben je beschikbaar voor minstens 1 jaar? Dan staat er voor jou als basisarts een spannende nieuwe fase voor je klaar!


Jouw nieuwe baan

Als basisarts kies je zelf in welke vakgebieden je ervaring opdoet, variërend van ouderengeneeskunde tot cardiologie en meer. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en de vaardigheid om jouw wens voor bijscholing op specifieke medische thema's te uiten. Dit ontwikkelingstraject is gericht op jouw groei naar een volwaardige medisch specialist.


Jouw nieuwe werkplek

BKV regelt een passende werkplek in jouw regio waar jij als basisarts kunt werken, zonder dat je je hoeft te profileren als dé potentiële AIOS. Of je nu wel of niet weet wat het beste bij je past, wat zeker is is dat jij de regie in handen houdt!

Wil je weten wat een Medical Traineeship precies inhoudt? Luister dan naar deze podcast!


Wat breng je mee?

Eigenlijk zijn alle BIG-geregistreerde artsen bevlogen en gedreven, daar ligt het niet aan. Niemand klaagt over alle vlieguren die gemaakt moeten worden om ergens specialist in te worden. Bijna iedere ANIOS is op zoek naar verdieping en hecht belang aan resultaatgericht werken. Waar je jezelf in moet herkennen om een échte Medical Trainee te zijn, is het volgende:

Jij..

  • stelt je leerbaar op en bent nieuwsgierig;
  • deelt graag kennis en ervaring met andere ANIOS tijdens jullie intervisiemomenten;
  • denkt graag buiten de gebaande paden.
Arbeidsvoorwaarden

Een ontwikkeltraject van 1 of 2 jaar voor basisartsen met goede inhoudelijke supervisie op de werkvloer, een eigen opleidingsbudget, persoonlijke coaching en verschillende werkervaringsplekken. We hebben een uitvoerig intakegesprek waarbij we jouw wensen en behoeften in kaart brengen en bepalen vervolgens hoe jouw traject eruit gaat zien. In jouw regio, ergens in Nederland of zelf misschien wel in het buitenland. Lees hier meer over het Traineeship.

Ook gaan we graag met jou in gesprek om jouw vragen te beantwoorden en met je mee te denken en hanteren de cao van de sector waarin je werkzaam bent. Voel je vrij om je loopbaan en ambities met ons te bespreken. Heb je andere opties die je wilt voorleggen? Alles kan.

Iedere Medical Trainee is voor ons uniek. Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst bij BKV van 1 of 2 jaar. Verder kies jij zélf wanneer je fulltime werkt en wanneer jij je wilt focussen op ontwikkelcomponenten. We maken met jou samen vanaf het begin een persoonlijk ontwikkelplan op maat waarin we de doelen vastleggen, de opleidingsdagen inregelen en coaching-momenten inregelen. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in