+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

Startende invalleerkracht Goes

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.483 - € 5.862 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Over de functie

Als startende invalleerkracht krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in het basisonderwijs en jezelf te ontwikkelen. Je zult lesgeven op verschillende scholen en in diverse klassen in Zeeland waardoor je kunt leren van verschillende onderwijsmethoden en culturen.

Je wordt onze held of heldin, klaar om in te springen wanneer een leerkracht langdurig afwezig is door ziekte, zwangerschapsverlof of andere redenen. Ervaring als invalleerkracht is geen vereiste maar we zoeken wel naar een flexibele leerkracht die niet terugdeinst voor uitdagingen en veranderingen.

Bij Maandag® bieden we niet alleen een stimulerende en diverse werkomgeving met de zekerheid van een contract maar ook persoonlijke begeleiding. Je hebt een vaste contactpersoon die je ondersteunt en adviseert. Samen kijken jullie welke school, welke doelgroep en welk type onderwijs het beste bij jou passen.

Daarnaast kun je profiteren van diverse trainingen via de Maandag® academy om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien als invalleerkracht. Zo geven we jou de beste start om een succesvolle carrière als invalleerkracht te lanceren.

Verder bieden wij nog:

  • Je krijgt bij ons een (vast-)dienstverband;
  • Het salaris wordt bepaald op basis van LB en LC onderwijsschalen en kan variëren van € 3.483,- tot € 5.862- per maand (op basis van 40 uur per week);
  • Bovenop je maandsalaris bieden we extra voordelen, waaronder een 13e maand, vakantiegeld, pensioenopbouw en een vergoeding van €0,23 per kilometer voor reiskosten;
  • Persoonlijke begeleiding.
Functie eisen
  • Je hebt een onderwijsbevoegdheid waarmee je bevoegd bent om in het basisonderwijs te werken.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startende invalleerkracht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in