+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

Senior Inbedrijfsteller - Goes Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Wij zoeken een zeer ervaren inbedrijfsteller die in de hoogspanning wilt werken!

Je werkt in teamverband en overlegt vaak met andere afdelingen en specialisten. Je werkgebiedenzijn de hoogspanningsinstallaties en netwerken in het Stedin gebied (Zeeland, Rotterdam Zuid, haven gebied). Als Senior Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beoordelen, programmeren, configureren, testen en in bedrijf nemen van (beveiligings- en automatiserings) systemen en het opstellen van testrapportages.

In de praktijk denk jij mee in de engineeringsfase met het ontwerp van het project. Hierin geef je inzicht in de mogelijkheden wat veiligheid van de secundaire installaties betreft. Na de uiteindelijke tekeningen van engineering te hebben ontvangen, test jij de systemen. Als senior binnen het team heb je technische kennis van de diverse systemen en heb je jouw specialisatie op senior niveau ontwikkeld. Kenmerkend voor jou is dat je werkt met testapparatuur en bijbehorende applicaties náást de standaard applicaties en tools uit het IT paspoort.

Hierdoor ben je in staat om ongeregeldheden in projecten te voorzien en te voorkomen. Zo nodig doe je hier verbetervoorstellen voor.  Je kunt de meeste complexe en diverse stations beoordelen op functionaliteit. Hierin kun je de junior en medior meenemen. De variatie van de technische installaties die je in bedrijf gaat stellen is groot. Van stations van 50 jaar oud t/m stations met de meest moderne technieken. De spanningsniveaus waarmee je te maken krijgt, variëren van 10kV t/m 150kV.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Jij voelt je verantwoordelijk voor een prettig werkklimaat binnen het team en draagt hier zichtbaar aan bij.  Als senior begeleid en leid je de junior en medior op, je weet hen te coachen en te motiveren. Tevens ben je je bewust van je voorbeeldfunctie voor anderen en acteer en gedraag je je hiernaar.

Jij bent de verbindende factor tussen de afdelingen. Een helicopterview is daarom belangrijk voor het behouden van overzicht in de projecten en processen. Je bent contactvaardig en toegankelijk voor collega’s om een hulpvraag aan te stellen. Dit houdt in dat anderen zich in jouw nabijheid op hun gemak voelen, dat je op dezelfde golflengte zit, naar hen luistert, met hen van gedachten wisselt, begrip voor hen toont en hen zo nodig geruststelt.

Wat jou verder onze nieuwe senior inbedrijfsteller hoogspanning maakt?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau of minimaal een afgeronde MBO+ elektro / energietechniek;

  • Je bent minimaal in het bezit van je schakelbevoegdheid in laag- en hoogspanningsinstallaties;

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring & geeft van nature al sturing aan collega’s;

  • Je hebt interesse in de combinatie van primaire (vermogensschakelaars, kabels etc.), secundaire (besturing en beveiliging) en tertiaire (gebouw gebonden installaties) techniek.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team secundair regio Zuid in de vakgroep Secundaire Techniek van de afdeling Hoogspanning. Je komt terecht in een open en hecht team, waarbij iedere bereid is om elkaar te helpen. Een team met verantwoordelijkheidsgevoel en dat er voor zorgt dat de hoogspanningsstations klaar zijn voor de toekomst.

Neem hier alvast een kijkje in het leven van een inbedrijfsteller bij Stedin!


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', een motivatiebrief hoeft niet, mag natuurlijk wel. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wie je ook bent, wat je ook doet, bij ons ben je welkom. Want als je jezelf bent, werkt het net wat beter. 

Een (pre) employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in