+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

Administratief klantenservice medewerker Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cirrus Staffing Services

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 p/m

Vacature in het kort

Als Administratief Klantenservice Medewerker bij Rapaat Logistics B.V. op de After Sales afdeling, help je klanten na hun aankoop. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen over retouren, reparaties en meer. Je krijgt een interne opleiding en kunt werken vanuit huis of ons kantoor. We bieden een jaarcontract, een goed startsalaris, personeelskorting op producten, gratis fruit op het werk, en een fitnessregeling. Plus, je maakt deel uit van een team waar je veel kunt leren. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als Administratief Medewerker ben je werkzaam op de After Sales afdeling van Rapaat Logistics B.V. De After Sales afdeling draagt er zorg voor dat klanten ook na hun aankoop tevreden blijven over Bax Music.

Als Administratief Klantenservice Medewerker word je het aanspreekpunt voor alle vragen omtrent after sales. Hierbij kun je denken aan zaken als retouren, uitstaande reparaties, garanties, terugbetalingen, omruilingen etc. Ook word je met jouw specialistische kennis (verkregen door interne trainingen) een vraagbaak voor onze customer service en het winkelpersoneel.

In de functie Administratief Klantenservice Medewerker heb je veel contact met onze klanten, onze leveranciers en collega’s. Dit is zowel per mail als per telefoon. Het is aan jou om de klantvragen zo goed mogelijk op te lossen.
 


Wat bieden wij?

Als Administratief Klantenservice Medewerker bieden wij jou een interne opleiding zodat je de klanten van de beste service kan voorzien!

Daarnaast bieden wij;

  • Een jaar contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Startsalaris van €2.300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Personeelskorting op de producten, die verkocht worden bij Bax Music;
  • Gratis fruit op de werkvloer en een fitnessregeling, zodat je voordeliger kan sporten;
  • Een team waar je veel van kunt leren; ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Op het kantoor in Goes hangt een gezellige werksfeer met tafelvoetbal, tafeltennis en airhockeytafel in de pauzes.
Wat vragen wij?

Als Administratief Klantenservice Medewerker ben jij het visitekaartje van de organisatie. Belangrijk dus dat jij jezelf in het volgende herkent:

  • Je beschikt over minimaal MBO 4 werk en denkniveau;
  • Ervaring met klantcontact (bijvoorbeeld: telefonisch, in een winkel of de horeca);
  • Je hebt een fijne telefoonstem, kunt goed luisteren en bent empatisch sterk;
  • Je beschikt over probleemoplossend vermogen; Je doorziet snel de kern van het probleem, denkt in oplossingen en durft door te vragen;
  • Bent administratief goed onderleg en kunt goed omgaan met verschillende systemen: 
  • Je stelt je leergierig op en persoon met een aanpakkers mentaliteit. 

Beschikbaarheid:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste Administratief Klantenservice Medewerker, die voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar is. 

De openingstijden van de after sales afdeling zijn; 
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.


Voor welk bedrijf werk je?

Rapaat Logistics verzorgt de logistieke en technische werkzaamheden van Bax Music. Er gaan jaarlijks een miljoen pakketten het magazijn uit. Om dit te realiseren worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd: van het lossen en inboeken, tot het order picken en inpakken van orders. Daarnaast zorgt Rapaat Logistics gedeeltelijk voor het transport en kent het een Repair Center. 

Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux. Muziek is passie en beleving en daar wil Bax Music niet alleen deel van uitmaken, maar ook positief aan bijdragen (We support your stage!).

Bax Music verkoopt alles voor de (beginnende) muzikant. Hierbij kan gedacht worden aan DJ-apparatuur, studio apparatuur, gitaren, piano's etc. 

Muziek maken is passie en beleving. Het maakt gelukkig, slim en verbindt. Bax Music wil klanten het WOW-gevoel met hun assortiment, service, productkennis en liefde voor muziek.

Bax Music wil het verschil maken in customer service en support. Ze willen de meest klantgerichte muziekwinkel van Europa zijn; waar je alles kan vinden, ontdekken en beleven. De service en kennis van Bax Music maakt het verschil!


Hoe kun je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als Administratief Klantenservice Medewerker? Solliciteer dan direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen, dan kan je contact opnemen met Martin via telefoonnummer 06 14 22 53 48.
 


Korte omschrijving
Wij zijn op zoek naar een Administratief Klantenservice Medewerker After Sales met een grote passie voor muziek, licht of geluid voor Rapaat Logistics (Bax Music)!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in