+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technische Analist Goes

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie ga je werken in de techniek, specifiek met analyse-apparatuur. Je helpt bij het starten en onderhouden van deze apparaten. Dit werk is belangrijk zodat processen goed blijven lopen. Je werkt zelfstandig of met anderen en je gaat naar verschillende plekken toe. Het is een kans op een vast contract. Dit werk is bij een groot bedrijf dat wereldwijd actief is en zich inzet voor betere prestaties en een groenere toekomst. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie kom je te werken voor een professionele industriële installateur welke zich richt op de dienstverlening in de industrie & infra maintenance voor de regio Zeeland. Je gaat aan de slag in een zeer uitdagende technische functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de goede service en dienstverlening van het bedrijf.

Wij willen ons team versterken met een enthousiaste en ambitieuze Servicemonteur Analysetechnieken.

Chromatografie, analysetechnieken, chemie… Zijn dit woorden waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dan zijn we op zoek naar jou!

In deze functie kom je te werken voor een professionele industriële installateur welke zich richt op de dienstverlening in de industrie & infra maintenance voor de regio Zeeland. Je gaat aan de slag in een zeer uitdagende technische functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de goede service en dienstverlening van het bedrijf. Door jouw achtergrond in industrieel elektrotechnisch onderhoud, chemische analyses of procesindustrie ben jij uitermate geschikt als visitekaartje voor onze opdrachtgever. Of het nu gaat om inbedrijfstelling van nieuwe installaties, storingen zoeken of regulier onderhoud, jij zorgt zelfstandig (of in overleg) voor de juiste oplossing. Hierdoor kan het proces zo snel mogelijk weer starten en doorgaan. Je werkt op verschillende projecten en locaties. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Over de functie:

Als Service Monteur Analysetechnieken ben je gericht op de inbedrijfstelling, reparatie, revisie en service aan online analyse-apparatuur met bijhorende ‘sample conditioning’ systemen. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van correctief en preventief onderhoud aan een grote diversiteit aan online analyse-apparatuur.

De werkzaamheden zijn uiteenlopend van aard en je bepaalt steeds zelf de prioriteiten. Je houdt overleg met de projectleiding en over de aanpak van het werk en problemen die zich opdoen.


Wat wij bieden

Je komt je te werken voor een professionele industriële installateur welke zich richt op de dienstverlening in de industrie & infra maintenance. Je gaat aan de slag in een zeer uitdagende technische functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de goede service en dienstverlening van het bedrijf. 

Door jouw achtrgrond in industrieel elektrotechnisch onderhoud, chemische analyses of procesindustrie ben jij uitermate geschikt als visitekaartje voor onze opdrachtgever. Of het nu gaat om inbedrijfstelling van nieuwe installaties, storingen zoeken of regulier onderhoud, jij zorgt zelfstandig (of in overleg) voor de juiste oplossing. Hierdoor kan het proces zo snel mogelijk weer starten en doorgaan.

Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkt op verschillende projecten en locaties. 


Wat wij vragen
  • Een afgeronde opleiding MBO niveau 4, bijvoorbeeld Analytische Chemie, Elektrotechniek, Energietechniek, Procestechniek. Of je hebt een gelijkwaardig niveau opgedaan door werkervaring en/of specialistische studie;
  • Aantoonbare technische affiniteit en basiskennis van chromatografie. Relevante werkervaring in een soortgelijke functie of bereid om een specialistische opleiding te volgen;
  • Bij voorkeur kennis van Nat-chemische analyse methoden, zoals pH, geleidbaarheid, opgeloste zuurstof, turbidity, Elektrochemische analyse methoden (gasdetectie, zuurstofmetingen), spectrometrische analyse methoden (UV en IR);
  • Rijbewijs B en de beschikking over eigen vervoer;
  • Het is mooi als je reeds in bezit bent van VCA-basis en NEN 3140. De bereidheid om dit op korte termijn te behalen, is een must.
  • Woonachtig in of nabij de directe omgeving van Zeeland;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Het is een pre als je ook de Duitse taal beheerst.
  • Analytisch ingesteld, op en top techneut;
  • Kalm en evenwichtig, kent eigen grenzen;
  • Grote accuratesse; klantvriendelijke en service gericht;
  • Stressbestendig en zelfstandig, flexibele instelling, teamspeler.
Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever kom je te werken bij een wereldwijde speler binnen de industrie met grote klanten in de chemie en food. Deze organisatie streeft naar betere industriële prestaties en een duurzamere toekomst.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in