+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

Directie secretaresse Goes

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MS7 Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.250 p/m

Vacature in het kort

Voor een uitdagende positie als directiesecretaresse zoeken we een zelfverzekerde professional die niet bang is om vragen te stellen en haar mening te geven. In deze rol wordt jouw eigen initiatief gewaardeerd en krijg je de vrijheid om je werkzaamheden verder vorm te geven. Naast een persoonlijke aanpak die aansluit bij jouw behoeften en ambities, bieden we een unieke werkomgeving waar collega's samenkomen in een ontmoetingsplek voor ideeën, regelmatige leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel om het weekend in te luiden. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de zelfverzekerde en attente directiesecretaresse die wij zoeken? Voor een uitdagende positie in Goes zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse die niet bang is om vragen te stellen en haar mening te geven. Hier wordt jouw eigen initiatief gewaardeerd en krijg je de vrijheid om je werkzaamheden en bestaande processen verder vorm te geven.


Over de functie

Als directiesecretaresse bij deze opdrachtgever ondersteun je de algemeen directeur en de directie. Je taken omvatten onder andere het beheren van complexe agenda's, prioriteren van mailboxen, signaleren van ondersteuningsbehoeften en proactief handelen, voorbereiden van vergaderingen en het opstellen van diverse documenten en notities.

Je bent niet alleen een ondersteuner, maar ook een sparringpartner voor de directie en de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van zowel interne als externe bijeenkomsten en houd je tijdens drukke periodes moeiteloos orde en overzicht.


Wat vragen wij van jou

Om in aanmerking te komen voor deze positie, vragen we het volgende:

Minimaal een aantal jaar werkervaring op vergelijkbaar niveau.

Een relevante opleiding op HBO niveau in een secretarieel vakgebied, of een gelijkwaardig kennisniveau verkregen door ervaring.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Gedegen kennis van MS Office.

Een hands-on mentaliteit met een proactieve houding.

Humor, want bij ons geloven we in een positieve en plezierige werkomgeving.

In staat om juridische documenten te kunnen analyseren

Affiniteit met techniek wordt gezien als een pré.


Wat bieden wij jou

Bij dit familiebedrijf gaat het niet alleen om de juiste match op professioneel vlak, maar ook om het creëren van een werkomgeving waar jij je thuis voelt. Naast een uitdagende functie bieden zij een persoonlijke aanpak die aansluit bij jouw behoeften en ambities.

De kantine is niet zomaar een plek om te lunchen; het is een ontmoetingsplek waar collega's samenkomen en ideeën uitwisselen. Bovendien worden er regelmatig leuke uitjes en activiteiten georganiseerd, zodat er altijd iets te beleven valt. En wat is er nu beter dan het weekend in te luiden met een gezellige vrijdagmiddagborrel?

Hier draait het om meer dan alleen werk; het draait om het creëren van een hechte gemeenschap waarin jij je gewaardeerd voelt en waar ruimte is voor plezier en ontspanning. Join our team and experience the difference!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in