+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assemblagemonteur Voedingsindustrie Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.750 - € 3.950 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van technische uitdagingen en innovatie als Assemblagemonteur in de voedselindustrie. Werk elke dag samen met een gepassioneerd team aan het bouwen van geavanceerde verpakkingsmachines. Je dag begint vol energie en teamwork. Je gebruikt je technische vaardigheden om machines perfect in elkaar te zetten. Samen met je team vorm je de toekomst van voedselverpakking. Geniet van een positieve sfeer en voel trots op wat je bereikt.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je gedreven om innovatie te stimuleren in de voedselindustrie? Heb je een passie voor technologie en de ambitie om geavanceerde verpakkingsmachines te bouwen? Dan is dit jouw kans om lid te worden van ons dynamische team als Assemblagemonteur in de Voedingsindustrie. Neem dus de volgende stap in je loopbaan!


Wat ga je doen?

Elke werkdag als Assemblagemonteur in de voedselindustrie bij dit bedrijf is een boeiende reis vol technische uitdagingen en voldoening. De dag begint met een energieke start, waarbij je jezelf onderdompelt in een stimulerende werkomgeving vol innovatie en teamwork. Samen met je collega’s, die net zo gepassioneerd zijn als jij, ga je aan de slag met het assembleren van geavanceerde verpakkingsmachines.

Terwijl de dag vordert, ontplooi je je technische vaardigheden bij het interpreteren van gedetailleerde technische tekeningen. Je werkt met precisie en aandacht voor detail, zorgvuldig elke component van de machine samenvoegend om een hoogwaardig eindproduct te garanderen. Tijdens de assemblage ontstaan er soms uitdagende technische puzzels, maar met jouw probleemoplossend vermogen en het hechte team om je heen, worden obstakels moeiteloos overwonnen.

In deze dynamische omgeving ben je niet alleen een monteur; je bent een sleutelfiguur in het creëren van machines die de toekomst van de voedselverpakkingsindustrie vormgeven. Samenwerking met het engineeringteam is vanzelfsprekend. Tijdens de lunchpauze deel je ervaringen en lach je met collega’s, waardoor een positieve teamgeest wordt versterkt. In de middag sta je voor een nieuwe uitdaging: het uitvoeren van technische inspecties en het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen. Je voelt een gevoel van trots wanneer de geassembleerde machines volgens plan werken.

Na een dag vol technische triomfen en teaminspanningen, keer je huiswaarts met de wetenschap dat jouw bijdrage deel uitmaakt van een groter geheel, waar de toekomst van voedselverpakking wordt gevormd, en morgen weer nieuwe kansen en avonturen brengt.


Jouw werkzaamheden
  • Nauwkeurig en efficiënt assembleren van geavanceerd machines en productielijnen;
  • Uitvoeren van technische inspecties voor het behalen van de hoogste kwaliteitsnormen;
  • Identificeer en los technische problemen op tijdens het assemblageproces;
  • Samenwerken met het de afdeling engineering betreft eventuele ontwerpwijzigingen;
  • Bijhouden van een gedetailleerde documentatie.


Gevraagd

  • Afgeronde technische opleiding op minimaal mbo 3 niveau;
  • Affiniteit of ervaring met de voedingsmiddelenindustrie;
  • Oog voor detail en een streven naar hoge kwaliteitsnormen;
  • Goed begrip van technische tekeningen en de mogelijkheid om technische specificaties te interpreteren;
  • Vermogen om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen;
  • Geen 9 tot 5 werkmentaliteit.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Technologie van wereldklasse, ongeëvenaarde efficiëntie en betrouwbaarheid vormen de kern van deze organisatie. De fundamenten hiervoor werden al in 1986 gelegd en sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een internationaal expert in stand-alone en complete verpakkingsoplossingen voor de voedingsindustrie. Met meer dan 35 jaar ervaring, een sterke focus op innovatie en een team van ruim vijftig toegewijde medewerkers, bieden ze oplossingen die klanten over de hele wereld ontzorgen met robuuste en betrouwbare machines en verpakkingslijnen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in