+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Product Manager Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

Bij ons kun je aan de slag als Product Manager en meewerken aan het bepalen van de koers van ons bedrijf. Je gebruikt informatie om de juiste beslissingen te nemen en helpt met het uitvoeren van plannen. Ook zorg je dat onze producten goed in de markt staan. Je werkt samen met verschillende teams en deelt belangrijke informatie. We bieden een fijne werksfeer en de kans om mee te groeien met ons bedrijf. Dit is jouw kans om impact te maken en een groeiende markt te ontdekken. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij je bezighouden met het verder opzetten van de strategische richting binnen onze organisatie? De Product Manager die wij zoeken kan op basis van informatie uit marktonderzoeken, verkoopgroepen, input van klanten en marktanalyses de juiste koers bepalen. Je ondersteunt de uitvoering van het businessplan door het aanleveren van de juiste gegevens. Je bepaalt de marktpositie voor de productlijnen en draagt zorg voor het behalen van de omzet- en winstgevendheidsdoelstellingen van de toegewezen productlijnen. Verder ben je verantwoordelijk voor het volgende:

  • Je organiseert vergaderingen, focusgroepen en beurzen om productlijnen te vertegenwoordigen en activiteiten uit te voeren voor nieuwe en bestaande producten en markten
  • Je plant, creëert en implementeert go-to-market plannen en strategieën met behulp van ondersteuningsteams
  • Je ondersteunt de product managers van andere productlijnen met marktinformatie en vertegenwoordigt de markt- en klantbehoeften van de Europese markt
  • Je evalueert de ROI van jouw productlijn en ontwikkelt groeistrategieën. Deze presenteer je aan het managementteam en de collega's
  • Je werkt samen met de Manager Engineering op het gebied van R&D om technologie te ontwikkelen voorafgaand aan introductie in je productlijn

Waarom jij hier wil werken? Korte lijnen, een prettige werksfeer en de mogelijkheid een groeiende markt te betreden en jouw stempel te drukken op de groei van onze organisatie. Enthousiast? Solliciteer direct!



Gevraagd

De ideale Product Manager is iemand die er plezier uithaalt om interpersoonlijke relaties te onderhouden en er plezier uithalen om openheid van klanten en collega's aan te moedigen. Je hebt sterke vaardigheden in het lezen van technische documenten, financiële berekeningen en drijfveren in de sector waarin wij actief zijn. Verder snap je hoe de techniek werkt en heb je het vermogen om plannen/strategieën samen te stellen. Tot slot beheer je op een effectieve manier de product- en dienstenstrategie om de verkoopdoelstellingen positief te beïnvloeden en te zorgen voor groei.

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in een technische of bedrijfskundige richting
  • Je hebt ervaring in de bedrijfs- en productontwikkeling
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift


Aanbod

We zijn als organisatie al jarenlang aan de weg aan het timmeren. Daarom weten we dat de arbeidsvoorwaarden voor onze collega's goed geregeld moeten zijn. Daarom kan je in de functie van Product Manager op het volgende rekenen:

  • Een marktconform salaris dat oploopt tot €6.000,- bruto per maand
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAO, waaronder 25 vakantiedagen, een bonusregeling en een leaseauto
  • Flexibele arbeidstijden: een uur eerder of later beginnen is geen probleem
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen
  • De mogelijkheid om jouw functie in parttime of fulltime uit te voeren


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een internationale organisatie met Amerikaanse roots. Onze producten zijn over de hele wereld te vinden, waarbij de Europese markt vanuit onze productielocatie in de omgeving Goes wordt bediend. Wij hebben geen standaard product, maar juist innovatieve producten voor nichemarkten. Er wordt voor ons gekozen vanwege het lokale dealernetwerk waarmee geschakeld wordt. Zij kunnen ook de ondersteuning bieden aan de klant waar nodig. Vanuit onze productielocatie in de omgeving Goes zijn wij verantwoordelijk voor de engineering, technische en customer service, logistiek, financiën en marketing voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika. Sinds 2018 zijn we op de Europese markt actief met onze machines voor houtversnippering. In de toekomst zullen er meer productgroepen toegevoegd worden aan het assortiment. Als organisatie worden wij getekend door een informele werksfeer. Een familiebedrijf waarbinnen diverse nationaliteiten werken. Het zijn korte lijnen en we hanteren het motto: we kennen elkaar, staan voor elkaar klaar en hebben lol met elkaar. De klant staat voorop en er wordt iedere dag gewerkt om hun verwachtingen te overtreffen. Alles binnen onze organisatie is gericht op kwaliteit, een goede relatie en anticiperen op wat onze klanten echt voor ons nodig hebben. Snelheid is daarin erg belangrijk en essentieel om aan deze voorwaarden te voldoen. Onze successen vieren we samen, we geven jou de nodige erkenning en we moedigen je aan om te leren en te groeien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in