+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Wijkverpleegkundige Goes Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leliezorggroep (Curadomi)

Gevraagd

  • 8 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.370 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als wijkverpleegkundige bij ons, werk je in een team dat klaarstaat voor elkaar en voor de beste zorg. Je krijgt de kans om te groeien en je te ontwikkelen door opleidingen en cursussen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Je leert bij ons de speciale aanpak die we hebben en hoe je nog beter kunt worden in je werk. Ook kun je profiteren van voordelen zoals belastingvoordeel bij het inzetten van vakantiegeld voor producten die jij belangrijk vindt. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Als wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de zorg. Je voert intakegesprekken, indiceert de zorg en richt je op preventieve zorg, daarnaast werk je mee in de wijk. Je staat in contact met de cliënten, zijn/haar netwerk en de betrokken disciplines. Binnen je team zijn er (wijkverpleegkundige) overleggen en binnen de organisatie intervisiegroepen. Ethische thema's komen dagelijks terug in het werk, denk aan hoe kan iemand veilig en comfortabel langer thuis blijven wonen. Dit doe je niet alleen, je werkt samen met een team van ervaren verpleegkundigen.
Hier ga je werken
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Kom dan werken als wijkverpleegkundige in ons thuiszorgteam in Goes en omgeving. Je komt te werken in een betrouwbaar team die zorg verleend aan huis, met collega's die voor elkaar klaar staan en samen zorgen voor de beste zorg!
Bij Lelie Zorggroep kun je ambitieus zijn. Als wijkverpleegkundige draag je bij aan de kwaliteit van zorg binnen het team en kan je deelnemen aan werkgroepen binnen de organisatie. Maar ook als jij opleidingen of cursussen wilt volgen, bieden wij jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Ook vinden wij de balans tussen werk en privé belangrijk.
Lelie Zorggroep staat bekend om haar specialistische aanpak, wij leren jou dan ook maar al te graag de fijne kneepjes van het vak.


Wat vragen wij?
  • Je bent gediplomeerd verpleegkundige (niveau 5/6).
  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je bent daadkrachtig en enthousiast ingesteld en gericht op kwaliteit.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.

Wat bieden wij?
  • Werk mét waardering.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 50 (min. €3.174,50- max. €4.370,94 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Per 1 oktober wordt het salaris verhoogd met 2,5%.
  • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
We kijken uit naar je sollicitatie!

Je kunt op deze vacature reageren tot 01-06-2024

Heb je nog vragen? Bel dan naar Rieneke Slabbekoorn via 06-12964885.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010-2510111, app of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.   

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in