+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Heb je een passie voor veiligheid en ervaring met brandmeldinstallaties? Wij zoeken een Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties. Je gaat aan de slag met het onderhoud, inspectie en reparatie van deze systemen. Ook test je ze en zorg je dat alles klopt volgens de regels. Je helpt klanten met advies en werkt samen met collega's. Een kans om bij te dragen aan veiligheid en te groeien in een belangrijk vakgebied. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven professional met een passie voor veiligheid? Heb je ervaring in het onderhouden en inspecteren van brandmeldinstallaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een toonaangevend bedrijf op het gebied van brandveiligheid en zijn op zoek naar een enthousiaste Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties om ons team te versterken.

Als Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de inspectie en de reparatie van brandmeldinstallaties bij klanten. Jij voert regelmatig onderhoudsbezoeken uit om ervoor te zorgen dat de systemen goed functioneren en voldoen aan de geldende voorschriften. Je voert tests en controles uit, lost storingen op en zorgt ervoor dat alle documentatie up-to-date is. Daarnaast geef je advies aan klanten over mogelijke verbeteringen en ben je betrokken bij het opstellen van onderhoudsplannen.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van periodiek onderhoud aan brandmeldinstallaties bij klanten;
  • Inspecteren en testen van brandmeldsystemen volgens de geldende normen en voorschriften;
  • Analyseren en verhelpen van storingen en technische problemen;
  • Opstellen van rapporten en onderhoudsdocumentatie;
  • Adviseren van klanten over mogelijke verbeteringen en aanpassingen aan de brandmeldinstallaties;
  • Samenwerken met andere teamleden en technische afdelingen binnen het bedrijf.


Gevraagd

Bij dit bedrijf krijg je de kans om je passie voor techniek en brandveiligheid te combineren in een uitdagende functie. Ze zoeken iemand met een relevante technische opleiding, ervaring met brandmeldinstallaties en een diploma als Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB). Je bent communicatief vaardig, klantgericht en gedreven om altijd het beste resultaat te behalen.

Verder:

  • Relevante technische opleiding afgerond op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek of installatietechniek;
  • Kennis van en ervaring met brandmeldinstallaties en bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving;
  • Ervaring met onderhoudswerkzaamheden en kunt zelfstandig storingen oplossen;
  • Communicatief vaardig en kunt goed met klanten omgaan;
  • Je bent in het bezit van een geldig diploma Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB).

Twijfel je of je de juiste papieren of kennis hebt. Solliciteer toch, we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.



Aanbod

Als onderdeel van ons team bieden we je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We geloven in een positieve werkomgeving waarin teamwork en persoonlijke groei worden gestimuleerd.

  • Een salaris op basis van ervaring tussen €2.700 en €3.500 euro bruto per maand op basis van 40 uur
  • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf
  • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het volgen van relevante opleidingen
  • Een prettige werkomgeving met een enthousiast en professioneel team.


Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is een vooraanstaand installatiebedrijf gevestigd in de provincie Zeeland. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, biedt zei een breed scala aan installatiediensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege zijn professionele aanpak, betrouwbare service en hoogwaardige vakmanschap.Als installatiebedrijf zijn ze gespecialiseerd in verschillende disciplines, waaronder elektrische installaties, loodgieterswerk, verwarmingssystemen, ventilatie, airconditioning en duurzame energieoplossingen. Ze hebben een team van ervaren en goed opgeleide technici die beschikken over de nodige expertise om aan de diverse behoeften van hun klanten te voldoen.Verder streven ze ernaar om oplossingen te bieden die zowel technisch geavanceerd als energie-efficiënt zijn. Ze werken nauw samen met hun klanten om de specifieke vereisten van elk project te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan hun verwachtingen en budget. Het bedrijf volgt strikte normen en voorschriften om ervoor te zorgen dat de installaties veilig en betrouwbaar zijn.Wat hun onderscheidt, is hun toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze bieden innovatieve energieoplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en energiezuinige verlichtingssystemen, om klanten te helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en kosten te besparen op lange termijn.Kortom, dit bedrijf is een betrouwbaar installatiebedrijf dat hoogwaardige diensten levert aan klanten in Zeeland en omgeving. Met hun expertise, toewijding aan duurzaamheid en klantgerichte aanpak, streven ze ernaar om installatieoplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten.Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij werken bij dit bedrijf als Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties? Of wil je meer weten over de vacature of bedrijf? Neem contact op met Thibault de Croocq ([email protected]/
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in