+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

Constructiebankwerker & lasser Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol als Senior Constructiebankwerker & Lasser in een bruisende omgeving kun je jouw expertise laten zien. Je werkt aan het maken en lassen van belangrijke constructies, zoals bruggen en platformen. Je leidt het werk en zorgt dat alles goed gaat. Je gebruikt speciale technieken en helpt het team beter te worden. Je krijgt een goed salaris en veel kansen om te groeien, zowel in je werk als persoonlijk. Je werkt in een fijne omgeving waar jouw ervaring echt telt. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een doorgewinterde professional in het vakgebied van constructiebankwerken en lassen, met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 5 jaar ervaring? Zoek je een nieuwe uitdaging die je expertise uitdaagt en je de kans biedt om je leiderschap te tonen in een dynamische omgeving? Dan is deze rol als Senior Constructiebankwerker & Lasser in het bruisende Goes wellicht de perfecte match voor jou. Solliciteer vandaag nog!


Waar ga je werken?

Jouw toekomstige opdrachtgever, gevestigd in Goes, is een toonaangevend bedrijf met een rijke geschiedenis en uitgebreide expertise in hoogwaardige staalconstructies en onderhoud van werktuigbouwkundige installaties. Sinds 2019 maken zij deel uit van een groter geheel, wat hen in staat stelt om een breed scala aan diensten en werkzaamheden aan te bieden binnen de waterbouw, staalbouw en werktuigbouw, waardoor ze een sterke positie hebben in de markt. Kom jij er werken als ervaren constructiebankwerker & lasser?


Wat ga je doen?

Als senior constructiebankwerker & lasser in Goes vervul je een leidende rol in het construeren, samenstellen en lassen van complexe staalconstructies, variërend van bruggen tot offshore platformen, met een focus op het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen en precisie. Je leidt constructieprocessen, voert geavanceerde laswerkzaamheden uit volgens MIG-MAG technieken, interpreteert en past complexe werktekeningen zelfstandig toe, en draagt actief bij aan innovatieve oplossingen en procesverbeteringen, waarbij je jouw expertise en leiderschap inzet om het team naar een hoger niveau te tillen.


Wat verwachten wij van jou?

Als ervaren senior constructiebankwerker & lasser dien je te beschikken over een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of 4 in Elektrotechniek of Metaaltechniek, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je bent gecertificeerd in MIG-MAG lassen en bezit uitgebreide technische vaardigheden en kennis van constructietechnieken. Met een proactieve en resultaatgerichte werkhouding, evenals uitstekende communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten, motiveer en inspireer je het team om samen uit te blinken in dit prachtige vak. Ben jij klaar om jouw expertise naar een hoger niveau te tillen en de uitdaging aan te gaan in de regio Goes? Solliciteer dan vandaag nog!


Wat kun je van ons verwachten

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt al enige ervaring opgedaan in je vakgebied en beschikt over de nodige kennis en vaardigheden. Jij hebt bij ons de mogelijkheid om zowel op professioneel gebied als persoonlijk gebied te groeien. Verder is het volgende aan de orde in jou functie als Constructiebankwerker & lasser in de regio Goes:

  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 3500 en € 4500 bruto per maand;
  • Je hebt baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer (indien van toepassing);
  • Je bent werkzaam in de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Je hebt doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en de mogelijkheid tot het volgen van vakspecifieke opleidingen en cursussen vanuit Maintec of via de opdrachtgever
  • Een moderne werkplaats en een inspirerende werkomgeving waarin jij als senior professional jouw stempel kunt drukken en een verschil kunt maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in