+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ervaren financieel administrateur / assistent controller Goirle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Pekago Covering Technology

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als financieel administrateur / assistent controller ben je samen met twee collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële administratie. Je draagt bij aan een betrouwbare, volledige bedrijfsadministratie en je ondersteunt de Manager Finance & Control met het verzamelen en analyseren van informatie en het opstellen van de periodieke rapportages. Je bewaakt en beheert het proces van de invoer van inkoopfacturen en een tijdige facturering. Je controleert op en verwerkt de dagelijkse mutaties uit het ERP systeem. Je verzorgt de aangifte omzetbelastingen, loonheffingen en CBS. Ook ondersteun je bij het debiteurenbeheer en bij ad-hoc trouble shouting. Je onderhoudt goede contacten met verschillende (niet administratieve) afdelingen binnen de organisatie.


Gevraagd

De competenties:
Als administratief talent weet jij snel je weg te vinden binnen onze productieorganisatie.
Omdat de organisatie volop in beweging is, deins je niet terug voor veranderingen en pas je goed in een dynamische omgeving.
Je hebt cijfermatig inzicht, werkt graag systematisch en je bent zeer nauwkeurig in je eigen werk, en controleert dit zelfstandig.
Je beschikt over een onderzoekend en signalerend vermogen.
In deze rol werk je zelfstandig aan je eigen taken en zijn er momenten dat je met de collega's taken afstemt, vooral rondom de afsluitingen, rapportage momenten, aangiften en jaarrekening.
Je hebt een gedreven en een positief kritische houding. Je hebt het vermogen om onder druk het overzicht te behouden en meerdere taken naast elkaar uit te kunnen voeren.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent servicegericht en je bewust van de belangen van de interne en externe klanten, maar ook van de kaders vanuit de financiële afdeling. Wij waarderen het als je meedenkt of processen misschien sneller of beter kunnen. Eigen initiatieven zijn dan ook meer dan welkom.
Je hebt een brede kennis van benodigde computerprogramma's, zoals Excel en ERP-systemen.

De vereisten:
Je beschikt over MBO4 of HBO werk- en denkniveau, je hebt een opleiding bedrijfsadministratie en/of bedrijfseconomie afgerond en hebt meerdere jaren werkervaring op het gebied van financiële administratie in een functie als (allround) financieel administrateur of assistent controller. Een uitstekende kennis van Excel is vanzelfsprekend in deze rol en kennis van ERP is een pré. Goede kennis van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van het Engels woord en geschrift. Je hebt affiniteit met productieprocessen en belangstelling voor automatiseringsmogelijkheden binnen het administratieve proces.

Aanbod

Contact:
Herken jij jezelf in deze functie en kom je graag ons team versterken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet, via onderstaand formulier. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Fabian Houtepen (Manager Finance & Control) op telefoonnummer 06-55163929 of kijk op onze website:
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in