+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goirle.

Bijrijder Goirle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Allroad arbeidsbemiddeling

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,74 - € 16,53 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in de buitenlucht en een baan waar je snel kunt groeien? Als bijrijder in de horecadistributie heb je een afwisselende dag. Je begint vroeg, laadt de vrachtwagen en gaat op pad om bij verschillende klanten te leveren. Je werkt in een team en maakt kans om chauffeur te worden door een opleiding te volgen. Ook krijg je een goed uurloon en extra toeslagen. Plus, je werkt met leuke collega's en klanten. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Bijrijder Horecadistributie met Ambitie om door te Groeien tot C Chauffeur

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde persoon die graag onderweg is en goed kan communiceren met klanten? Bezit je een B-rijbewijs maar heb je de ambitie om zelf als chauffeur aan de slag te gaan? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou als bijrijder in de horecadistributie, inclusief een traject om je C-rijbewijs te behalen.


Wat houdt een typische werkdag als bijrijder in?

Vroeg in de ochtend, tussen 05:15 en 07:30 uur, begint jouw dag bij het distributiecentrum in Goirle. Samen met je collega laad je de producten in die bij de klanten afgeleverd moeten worden, waarbij je uiteraard de lading controleert. Daarna gaan jullie op pad. De ene dag leveren jullie bij restaurants en cafés, terwijl jullie de volgende dag wellicht bij lokale sportkantines of ziekenhuizen langs gaan. Jullie nemen de tijd om alles zorgvuldig af te leveren en er is altijd ruimte voor een praatje en een kop koffie met de klant. Vervolgens breng je de vrachtwagen terug naar het distributiecentrum en zit je werkdag erop.

Maar dat is niet alles. Zodra je begint met werken, start ook jouw opleiding tot C-chauffeur. Zo verdien je niet alleen geld, maar behaal je tegelijkertijd je C-rijbewijs.


Wat bieden wij jou?
  • Een uurloon van €13,81, met een vooruitzicht op een uurloon van €15,74 tot €16,53 (excl. toeslagen) zodra je als C-chauffeur aan het werk bent.
  • Een netto onkostenvergoeding van €4,13 per gewerkte dag.
  • Koudetoeslag van €0,50 per gewerkt uur in de koeling.
  • Een afwisselende functie waarin je snel kunt doorgroeien tot chauffeur.
  • Een groot team met gezellige collega's, waarbij je altijd samenwerkt met een directe collega.
  • Fysiek werk in de buitenlucht bij leuke klanten
Wat verwachten wij van jou?

Je bent ambitieus en gemotiveerd om je C-rijbewijs te halen. Je neemt je verantwoordelijkheden serieus en vindt het leuk om met klanten te praten. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is voor jou geen probleem. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed en verkeer je in goede fysieke conditie. Ook ben je bereid om één keer per maand op zaterdag te werken.


Waarom kiezen voor Allroad?

Bij Allroad helpen we je bij elke stap van het sollicitatieproces en vinden we de baan die bij jou past. Als we een match hebben gevonden, bieden we jou een unieke werkplek met mogelijkheden voor een vaste aanstelling.

Ben jij de ambitieuze kandidaat die wij zoeken? Solliciteer nu via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., bel ons op 040-5555555 of gebruik de onderstaande knop.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in